Sokan szeretnek, tanyasi lét szakértőinek kiadni magukat ? Viszont mikor pár egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni ? Te tudnál rá válaszolni ?! 1-Tönköly búzát cséplés után hogy tároljátok ?
2-Melyik lovat érdemes meg venni amelyik partnak felfelé vagy le felé legel ?
3-kacsa , liba hol érzi magát jól a csendes ringó vízben , vagy a mélyebb vízben ahol tótágast áll a csőre nem éri "meder " alját ?
19, csak azért írod, hogy legnagyobb hülyeség, mert keveset éltél vidéken, olyanokkal, akiknek már az apját is az apja tanította.
Azok szoktak rácsodálkozni, amikor a pestrül jött agrármérnök fiúcska jön a hülyeségeivel, amik nem úgy vannak, amit ők gondolnak. Aztán amikor kiderül, az jobban működik, akkor jön a "nahát, ez nöm hittem vóna!" :)
Szép dolog a parasztromantika, és meg szebb a vidéki dolgos élet, de a tanulás, meg a tudomány sem az ördögtől való.
Szrok rá, hogy ki tanította, ha egyszer hülyeségeket beszél.
De ismétlem: magyarázzátok el, mi köze van a gyerekmondókának az életrevalósághoz. Ne azt írjátok hogy nem értem a rébuszaitokat, hanem BIZONYÍTSÁTOK az igazatokat.
28-as Csupán csak az hogy aki gyerekmondóka és a bölcső ringása a összeköti a két agy félteke gondolkodását . Magyarán nem egy oldalú lesz a gondolkodás ha nem összetett !
26-os a lúd az más mint a kacsa és liba . Lúd az egy édes vízi madár Anatidae családba tartoznak és csak rokonai kacsának , libának .
24-es azért jön a paraszti családból mert a paraszt emberek a természetet élik nem a városi demagógiát .
Értsd már meg, hogy nincs olyan fizikailag, biológiailag, hogy a két agyfélteke nincs összekötve. Ez a te kitalációd.
Az összetett gondolkodás meg nem az agyféltekéken múlik, basszus, ezt mondom, hogy alapvető biológiai, fejlődéslélektani tényekkel nem vagy tisztában.
Nah mindjárt kiderül, hogy a kacsa meg a liba sósvízi madár, aztán azért működik másképpen, mint lúd. :)
Nahde, ez én lúdaim libák ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!