Evek ota a szomszed szabadon engedi a haszonallatait mit tegyek?
Szerintem a húsleves jobb lenne :D
Amúgy jegyző vagy rendőrség. Semmi keresni valója a te kertedben más állatának, nem rendelkezhet a Te kerteddel a szomszédod.
Bár először lehet tényleg főznél egy húslevest xd aztán ha nem javul a helyzet, akkor lépnék
Én tettem ki nekik "eleséget". Volt valami fekete kakasa, az is megdöglött. Utána csinált nekik helyet, levágta a szárnyukat és nem jártak át (amik maradtak).
Birtokvédelmit indítottunk előtte, semmit se ért. Lehetett volna bíróságra tovább vinni az ügyet de nah... Ez gyorsabb volt.
Régen volt úgy, hogy a szomszédunknak a gyöngytyúkja rendszeresen átjárt. Á saját tyúkjaink elől meg megette a takarmányt. Egyszer betalált az ólunkba, és nem találta a kijáratot, apukám meg volt olyan kedves, hogy főzött belőle egy jó kis ebédet.
Lecserélődött a szomszéd, de ugyanonnan a telekről meg az összes galamb jön át most zabálni. És szoltam már neki, hogy ha nem kezd vele valamit, akkor lesz egy jó kis lakománk.
Csak bátorítani tudlak a tyúkpörkölttel kapcsolatban. Ha elkezd majd kötözködni, hogy megetted a csirkéjét, akkor nyugodtan visszavághatsz.
""Ha eddig kb. nem kellett neki, akkor ez után se kelljen.""
Ne legyél már ennyire tehetetlen!
Ebédet csinálsz belőle, minden nap másikból. Aztán csak nem engedi át utána az állatait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!