Szilágyiné takács er kérdése:
A szomszédunkban, falun, haszonállatot fognak tartani. Helyi rendelet nem szabályozza. Vannak-e erre vonatkozóan általános rendelkezések? (darabszám korlát, távolság, trágya tárolás, stb.)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 20:13
1/6 anonim válasza:
Minek költöztél oda, ha ez nem tetszik?
2/6 anonim válasza:
Nálunk (Debrecen) komoly szabályozás van. Ahol én élek (kertváros) nem lehet tartani sertést se (bár itt igény se lenne rá). A haszonállatok tartását pedig igen, rendelet szabályozza. Nézz utána a kormányhivatalnál!
3/6 anonim válasza:
Falun általában az a szabály, hogy míg a kerítésen belül van, mengefelő távolságra a szomszédtól, bármit lehet tartani. Ez a falu lényege...
4/6 anonim válasza:
2.
A kérdező falun lakik, nem megyeszékhelyen.
5/6 anonim válasza:
Ok, láttam, hogy falun lakik, csak azt hittem, falunk is van helyi szabályozás.
6/6 anonim válasza:
Bárhol lehet helyi szabályozás adott önkinél kell érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!