Herélés után mit csináltok a tökökkel?
Figyelt kérdés
Most volt vidéken barátom szüleinél, vasárnap reggel heréltek 2 db 40 kg disznót.Tökeit azt mondták megszokták néha pörinek csinálni de én nem akartam és a kutyáknak odadobták.Fura volt ezt látni.2022. aug. 16. 20:57
1/8 anonim válasza:
Miért, te mit csinálnál vele? Disznótor, birkavágás után csont megy kutyának, minden használhatatlan dolog meg a dögtelepre, ami használható, az meg annak, aki kéri.
2/8 anonim válasza:
Mi a jó... Jól értem hogy tulajdonképpen ŐK herélték ki szegényt? Ez nem normális. Az tartson állatot akinek van pénze orvoshoz vinni.
Jelentsd őket névtelenül állatkínzásért. Mit élhetett át az az állat...
3/8 anonim válasza:
Nekem valamiért az jött le hogy élnek azok a sertések :0
4/8 anonim válasza:
#3 Nem úgy értettem, hanem alapból szokás az, hogy kutya kapja azt, ami másnak nem jó. Most egy herélés után mégis mit kellene kezdeni a disznó tökével? Ha a kutya nem bánja, miért ne kaphatná meg?
5/8 anonim válasza:
#2 Nem feltétlenül, szakember szokta herélni és gyűrűzni őket, csak sokszor házhoz megy, mert úgy sokkal egyszerűbb. Hidd el, még egy sima vágáskor is rendes kábítás van, amióta az a törvény, vidéken sem vademberek élnek.
6/8 anonim válasza:
Még így is jobb,mint az ipari állattartás és vágóhíd!
8/8 anonim válasza:
Hányszor akarod ezt még megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!