Mit csináltok, hogy a cica ne pancsolja ki az összes vizet az itatótálból? Valami trükk?
Lehet nem tetszik neki abból inni és így próbálja jelezni neked.
Próbálj ki több helyet, tálkát, ha pl szívesen iszik a poharadból akkor hagyd azt neki meg itatónak :)
Lehet most csak melege van és játszik a vízzel, nem csak issza.
Nálam volt olyan hogy az egyik macska mielőtt ivott volna a tálból az egyik lábát belemártotta, nem tudom miért csinálta :D
Találtam egy széles bögrét, amiből pl fagyit vagy reggeli tejes müzlit lehet enni, az a kedvenc. Ebben a melegben hiába rakok ki több tálban vizet nekik kb csak abból akar mindkettő inni, az a kedvenc. Érti a fene ezt de ha így jó nekik akkor így jó.
Ááááá, azt már kipróbáltam, hogy egyszerre több helyre is tettem különböző kinézetű tálkákba. Aztán tettem alá tálcát. Azt is telelocsálta, majd azzal is játszott, belehasalt. Azt el tudom képzelni, hogy melege van.
Ha megyek a fürdőbe már vágódik is be a kádba, feszülten várja, hogy megnyissam végre (NEKI) a csapot. Ha épp nekem van szükségem vízre a mosdónál, értetlenül néz, hogy hallja folyni a vizet, de nem látja. :) Nagyon cuki amúgy.
6/8
Hát csak 1 hónapja van nálam. :)
Raktam ki neki egy lavórba kevés vizet pár pingponglabdával. Van, hogy abba is belemegy 4 lábbal. Csak akkor tudom, hogy játszik. Imádja kiszedni a vízből a labdákat, aztán azokat kergetni, míg el nem vesznek. :D
7/9
Igen, próbáltam. Természetesen tetszik neki, van hogy bámulja a csapból csordogáló vizet, vagy ahogy kicsi megáll a kád aljában abba is belehasal. Biztos melege is van, de egyértelműen imád pancsolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!