Hogyan lehet felkészülni lélekben a haszonállatok levegására?
Nyulasok erről mit gondoltok, lehet itthon ilyesmit kapni?
A videóban egy nyúl leölése lesz látható!
33: ilyet én még nem láttam, de eléggé sokáig szórakozik vele, ennyi idő alatt rég fejbe lehet vágni és elvágni a nyakát. Nem tudom van-e hang a videón, de elképzelhető hogy rég sír az állat. Plusz ha nem egy darabról van szó, szerintem ez nagyon fárasztó.
Ha eszközt kéne javasolni, akkor a fejbelövő "pisztolyt" tudom mondani még, ugyanaz mint amit sertések, marhák esetén használnak csak sokkal kisebb értelem szerűen.
A nő kommentálja hogy inkább biztosra megy mintsem megkockáztassa hogy a nyúl még él, és kitapintja hogy megállt a szive.
https://www.youtube.com/watch?v=XGlKcuVlLQc&t=79s
Itt a fickó ügyesebb.
A fejbevágós verziót ugy érzem könyebb lenne elrontani, illetve videón láttam hogy nem valami szép látvány ahogy a nyúl szeme kiugrik a koponyájából.
37 na igen így képzeltem el, ahogy a fickó csinálja, egyszerűen. A nő nagyon sokat macerált nem is értettem, miért pont ezzel mutatja be.
Fejbeverésnél én még csak nem is hallottam, hogy kiütődik a szeme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!