Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Hogyan lehet felkészülni...

Hogyan lehet felkészülni lélekben a haszonállatok levegására?

Figyelt kérdés
Városból költözöm falura és lesz baromfim, esetleg nyulam is. Eleinte biztosan nem én fogom vágni őket, fizetek majd érte, de mikor majd tudom hogyan kell, akkor nekem kell majd. Erre hogyan lehet felkészülni lélekben?
2022. júl. 8. 06:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
31%
Biztos vagyok benne, hogy minden faluban van 1-2 ember, aki tart még haszonállatot.
2022. júl. 11. 09:02
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ok, legyen így. Viszont ez még nem jelenti hogy segítőkész is.
2022. júl. 11. 09:12
 33/38 anonim ***** válasza:

Nyulasok erről mit gondoltok, lehet itthon ilyesmit kapni?

A videóban egy nyúl leölése lesz látható!

[link]

2022. júl. 22. 01:51
 34/38 anonim ***** válasza:

33: ilyet én még nem láttam, de eléggé sokáig szórakozik vele, ennyi idő alatt rég fejbe lehet vágni és elvágni a nyakát. Nem tudom van-e hang a videón, de elképzelhető hogy rég sír az állat. Plusz ha nem egy darabról van szó, szerintem ez nagyon fárasztó.

Ha eszközt kéne javasolni, akkor a fejbelövő "pisztolyt" tudom mondani még, ugyanaz mint amit sertések, marhák esetén használnak csak sokkal kisebb értelem szerűen.

2022. júl. 22. 06:42
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem sír a nyúl, az első rántásra elpusztult valószínűleg mert egy mukkot se hallani.
2022. júl. 22. 20:56
 36/38 anonim ***** válasza:
35 akkor mi történik a többi hosszú másodpercben? Én úgy láttam, hogy sokadjára sikerült úgy, ahogy szerette volna.
2022. júl. 22. 21:32
 37/38 anonim ***** válasza:

A nő kommentálja hogy inkább biztosra megy mintsem megkockáztassa hogy a nyúl még él, és kitapintja hogy megállt a szive.

https://www.youtube.com/watch?v=XGlKcuVlLQc&t=79s

Itt a fickó ügyesebb.

A fejbevágós verziót ugy érzem könyebb lenne elrontani, illetve videón láttam hogy nem valami szép látvány ahogy a nyúl szeme kiugrik a koponyájából.

2022. júl. 22. 21:36
 38/38 anonim ***** válasza:

37 na igen így képzeltem el, ahogy a fickó csinálja, egyszerűen. A nő nagyon sokat macerált nem is értettem, miért pont ezzel mutatja be.

Fejbeverésnél én még csak nem is hallottam, hogy kiütődik a szeme...

2022. júl. 23. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!