Csirke kotlás megszakítása költés előtt?
Örülök, hogy elfogadta a mama, de egy kicsit befürdettek téged. Csibéknél nem számítunk elhullásra, ha minden rendben, a keresztcsőr és társaik pedig beltenyészetre utaló jelek, na de semmiképpen sem az egészséges tenyészállatok ismérve. Ha jövőre is akarsz keltetni, ne ebből a csapatból tedd.
Illetve, lehet, hogy a kép csalóka, de a mama nekem egyáltalán nem néz ki japánnak, vagy lehet hogy szumósok a felmenői..? :) Mindenesetre nekem háztájinak tűnik maximum.
De akkor már segítsetek fajtamegállapításban is.
Amelyik áll az most a mama.alatta 12x12cmes a fakocka csak hogy be lehessen méretezni.
persze valamilyen törpe=japi, akkor csak a kép csal.
Nem a gépi keltetésen múlnak az ilyen problémák. Ez genetika és/vagy takarmányozás minőségétől függ.
Tehát ha te egy állománytól keltetsz gépben meg kotlós alatt is, az állatok minősége egyforma lesz (ha a gépkezelésben nem történ hiba).
ezért írtam, hogy tenyésztésbe ne vond ezt az állományt.
Csak tanács volt, hogy jövőre ne alóluk tegyél be tojást.
Valószínűleg nyár végén és jövőre is el fog ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!