Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Nagyon szeretnék bátor kakast...

Nagyon szeretnék bátor kakast tartani. Főleg a kukorékolásukat szeretem. Milyen hangtól fél a kakas? Kígyóhang, sas , héja hangja?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Igen 9. Biztos érzi a kakas a rossz aurádat.

Véletlen sem az a baj, hogy idegen vagy neki, és félti a tyúkjait.

Írjál még hülyeségeket, kérlek!

2021. júl. 7. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Jaj 11 jobban tetted volna ha nem irsz semmit mert te irtal hulyeseget,meghozza nagyot :)))
2021. júl. 7. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Amelyik kakas kukorekol, aznem minden esetben tamad. Nekem szelid kakasaim vannak, meg simogatni is lehet oket. De csak fel evesek, valakitol azt hallottam, hogy ha mar rendesen kifejlodik a herejuk kb 2 eves korra, akkor valnak agresszive.
2021. júl. 7. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

#12:

A 11-es csak viccelődött, te nem érted a poént vagy csak nincs humorérzéked, az nem más hibája, mellesleg ha csak kötözködni jársz a Gy.k.-ra (ez a kemény 2 zöldedből is leró), akkor inkább ne gyere fel ide.

2021. júl. 7. 18:53
 15/17 A kérdező kommentje:
8 -as köszönöm a választ! Azt szerettem volna tudni, hogy mitől ijed meg.
2021. júl. 8. 11:03
 16/17 anonim válasza:
54%

A mi kakasunk neki ment egy elég nagy piros autónknak. Pedig még kissebb is az átlag kakasoknál...

Kifejezetten pártolom amugy a kakas tartást. Szépek, viszonylag sok dologra megtanithatóak és... Ja, szépek.

2021. aug. 8. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
Nalam van elado. 😂
2021. aug. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!