Nagyon szeretnék bátor kakast tartani. Főleg a kukorékolásukat szeretem. Milyen hangtól fél a kakas? Kígyóhang, sas , héja hangja?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 12:37
3/17 anonim válasza:
Ha bátor a kakas, akkor nem fél az semmitől!
4/17 anonim válasza:
Most akkor bátor vagy hangoskodó kakas kell?
5/17 anonim válasza:
A kakas nem fél, bárminek nekimegy. Evolúciós kódolás.
6/17 anonim válasza:
Tényleg nem fél a kakas (hacsak nem nagyon nyomi)
Nekünk régen neki ment a derékig érő németjuhászunknak.. Hát, a kutya elintezte hogy pöri legyen belole
7/17 anonim válasza:
Kakasviadalra akarod? Van ilyesmi magyarorszagon?
8/17 anonim válasza:
A kakas, ha ragadozó madarat fedez fel(sas, héja), különleges hangot ad ki, és ezzel jelez a baromfiudvar népének. 3 órától rázendít és kukorékol. Hajnalok hajnalán hallhatod a kukorékolásukat. A kakas bátor sokszor a gazdájának is nekimegy, komoly sérüléseket tud okozni. Egyedül unni fogja magát.
9/17 anonim válasza:
engem rendszeresen megtámadnak nagyanyámnál, szerintem rossz az aurám
10/17 anonim válasza:
#9 látja az arcodon, hogy face (fész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!