Melyik szárnyasnak van a legzsírosabb húsa?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 07:22
2/6 anonim válasza:
Én is a kacsát mondanám, meg a libát, ha már töpörtyű is készül belőlük, meg pl a kacsamell kifejezetten zsíros.
3/6 anonim válasza:
A húshibrid (fehér) csirke szerintem zsírosabb tud lenni, mint egy kacsa vagy liba. Maguktól ezek nem nagyon híznak meg, csak, ha tömve vannak. A csirke kényszer nélkül is nagyon zsíros tud lenni, nagyon falánk, ha elérte az 1-1,5 kilót, már sima szemes kukoricát is lehet adni neki, hihetetlen kövérre tudja zabálni magát.
4/6 A kérdező kommentje:
De utolsó ízre is tudnak olyan finomak lenni mint a kacsa vagy libahús?
Azok húsába belevanépülve a zsír míg a csirke különálló réteget képezz és olyan izetlen száraz maga a hús.
A pulyka különösen száraz jellegtelen.
2021. máj. 7. 08:11
6/6 Senior Séf válasza:
A kacsa alapból zsíros, a liba csak akkor, ha nem engeded legelni, hanem kukoricával eteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!