Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Csirke ház ( chicken coop )...

Csirke ház ( chicken coop ) köré, milyen magas kerítést érdemes építeni? 120 cm elég?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 20:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%

29. Nálam a japik sem szöktek.

A fürdés, fel-le ugrálás, udvarlás nem akadályozott, nem hiszem el hogy ezt még nem fogtad fel!

2021. márc. 17. 10:55
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
#31 Ha levágom az ujjaimat, ugyanúgy tudok hétköznapi életet élni vele, mert semmi sem akadályozott, csak minden nehezebb. Ez utóbbiról feledkezel meg a tyúkok esetén is.
2021. márc. 17. 11:02
 33/40 anonim ***** válasza:
85%

32. Teljesen más a kettő, az ujj vágás csonkítás, míg a szárnyvágás nem.

Az ujj vágásnál valóban nehezíted az életed, a szárnyvágásnál meg nem lesz nehezebb semmiben.

2021. márc. 17. 11:04
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Egészen idáig arról beszéltünk, hogy milyen nehézséget okoz ez a tyúknak... Most akkor kezdjem el megint? Kösz, nem. Inkább törlöm a kérdést a listámból, mert látszik, hogy nincs értelme vitázni veled. Semmibe veszed, amiket eddig leírtam/leírtunk.
2021. márc. 17. 11:31
 35/40 anonim ***** válasza:
12%

"29. Nálam a japik sem szöktek.

A fürdés, fel-le ugrálás, udvarlás nem akadályozott, nem hiszem el hogy ezt még nem fogtad fel!"

Nálam meg igen! :D Képzeld.

És de akadályozott, én ezt így láttam és tapasztaltam, ez nem felfogás, hanem megfigyelés kérdése.

Fizikailag is meg lehet magyarázni, hogy miért nem ugyanúgy esik a szárnyvágott tyúk, mint a nem vágott társa.

A többihez meg egyszerűen kell a szárny. Tudod, hogy udvarol a kakas? Láttad már egy tyúk hátán, hogy mivel egyensúlyoz? Nem a csökött kis mellső lábával, hanem a tollaival is. Láttál már tyúkot porfürdőzni? Szerinted a szárnya alá mivel veri be a homokat, hanem az evezőtollaival? A lábával csak felkaparja.

2021. márc. 17. 11:35
 36/40 anonim ***** válasza:
38%

Tapasztaltam, hogy nem nehezít semmit a szárnyvágás!

Hiába állítasz mást, ha én kimegyek és látom mi a helyzet valójában.

2021. márc. 17. 11:38
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

"Tapasztaltam, hogy nem nehezít semmit a szárnyvágás!"

Azért ezt még megkérdezem hogyan sikerült abszolválnod? Te voltál a tyúk előző életedben és emlékszel rá vagy hogyan tapasztalt? Te maximum annyit tapasztaltál, hogy nem repültek ki a telkedről és hasonlók, de azt biztosan nem, hogy milyen hatással volt a tyúkra.

2021. márc. 17. 11:59
 38/40 anonim ***** válasza:
73%

37. Azt csak látom, hogy nem ügyetlenebbek, tudnak ugrani, udvarolni, párosodni, fürdeni stb...

Szóval tapasztaltam, hogy nem akadályozza őket semmiben, de ezt már leírtam egyszer!

2021. márc. 17. 12:02
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
De ez nem tapasztalás, hanem megfigyelés. A nyomorék emberen én is azt látom, hogy ügyesen mozog, tevékenykedik, nem akadályozza semmiben a fogyatékossága. De ettől még nem tapasztaltam meg, hogy számára milyen úgy élni.
2021. márc. 17. 12:05
 40/40 anonim ***** válasza:
73%

39. Én egy nyomorék embert sem láttam aki teljes életet tudott élni, mintha nem is lenne nyomorék, a tyúkoknál viszont igen.

Semmiben nem különbözik egy vágott és egy nem vágott állat élete a szökésen kívül!

Ez a nyomorék emberekről nem mondható el...

2021. márc. 17. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!