Csirke ház ( chicken coop ) köré, milyen magas kerítést érdemes építeni? 120 cm elég?
29. Nálam a japik sem szöktek.
A fürdés, fel-le ugrálás, udvarlás nem akadályozott, nem hiszem el hogy ezt még nem fogtad fel!
32. Teljesen más a kettő, az ujj vágás csonkítás, míg a szárnyvágás nem.
Az ujj vágásnál valóban nehezíted az életed, a szárnyvágásnál meg nem lesz nehezebb semmiben.
"29. Nálam a japik sem szöktek.
A fürdés, fel-le ugrálás, udvarlás nem akadályozott, nem hiszem el hogy ezt még nem fogtad fel!"
Nálam meg igen! :D Képzeld.
És de akadályozott, én ezt így láttam és tapasztaltam, ez nem felfogás, hanem megfigyelés kérdése.
Fizikailag is meg lehet magyarázni, hogy miért nem ugyanúgy esik a szárnyvágott tyúk, mint a nem vágott társa.
A többihez meg egyszerűen kell a szárny. Tudod, hogy udvarol a kakas? Láttad már egy tyúk hátán, hogy mivel egyensúlyoz? Nem a csökött kis mellső lábával, hanem a tollaival is. Láttál már tyúkot porfürdőzni? Szerinted a szárnya alá mivel veri be a homokat, hanem az evezőtollaival? A lábával csak felkaparja.
Tapasztaltam, hogy nem nehezít semmit a szárnyvágás!
Hiába állítasz mást, ha én kimegyek és látom mi a helyzet valójában.
"Tapasztaltam, hogy nem nehezít semmit a szárnyvágás!"
Azért ezt még megkérdezem hogyan sikerült abszolválnod? Te voltál a tyúk előző életedben és emlékszel rá vagy hogyan tapasztalt? Te maximum annyit tapasztaltál, hogy nem repültek ki a telkedről és hasonlók, de azt biztosan nem, hogy milyen hatással volt a tyúkra.
37. Azt csak látom, hogy nem ügyetlenebbek, tudnak ugrani, udvarolni, párosodni, fürdeni stb...
Szóval tapasztaltam, hogy nem akadályozza őket semmiben, de ezt már leírtam egyszer!
39. Én egy nyomorék embert sem láttam aki teljes életet tudott élni, mintha nem is lenne nyomorék, a tyúkoknál viszont igen.
Semmiben nem különbözik egy vágott és egy nem vágott állat élete a szökésen kívül!
Ez a nyomorék emberekről nem mondható el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!