Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szénát hol tudok eladni ?...

Szénát hol tudok eladni ? Valami javaslat ?

Figyelt kérdés
Interneten pl. hová rakjam fel ?
2020. máj. 31. 16:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én azt teszem a nimfák alá a röpdébe, szeretik, jó illata van, és könnyű takarítani. Mentett, sérült varjak, szarkák szintén szeretik, játszanak is vele. Decemberben volt egy jótékonykodási akció mentett állatoknak, voltak varjak, nekik ezt kérték többek között. :-)
2020. máj. 31. 18:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Inkább a szalma, nemde?
2020. máj. 31. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Bármelyik jó a madaraknak, szalma is, széna is. Nekem elég a kis 6 literes is, amit boltban lehet kapni, úgyhogy nagy bálára nem vagyok vevő. De egy egyesület, ahol sok állatot látnak el, hasznát veszi nagyobb mennyiségnek is. Kutyásoknak is lehet esetleg ajánlgatni, mert szoktak ilyennel hőszigetelni kutyaházat is.
2020. máj. 31. 18:58
 14/24 A kérdező kommentje:

"Te ezzel a szénával kézzel dolgozol? "

Ez alatt mit értesz ? Fűkaszával szoktam levágni egyébként.

Néha ha kéri valaki és kérte régebben is adtam ingyen azoknak akik a kutya alá szerették volna rakni. Azon aludjanak. Arra is jó.

2020. máj. 31. 19:20
 15/24 anonim ***** válasza:

Kézzel vágod, forgatod, gyűjtöd. Erre gondoltam.

Mekkora, milyen terület ez?

2020. máj. 31. 19:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Fűkaszával vágom,kézzel forgatom és gyűjtöm. Saccolni nem tudom ,de 18 közepes termetű petrence jött össze. Van olyan év mikor kevés volt és van olyan mikor sok. Tavaly sok volt . Azok nagyobb petrencék voltak és sokkal több 18-nál. Viszont,hogy ha így haladunk,hogy nem tudom eladni akkor nem fogom levágni sem.
2020. máj. 31. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Mennyit szoktál kapni érte átlagosan?

Miért nem máshogy hasznosítod a területet?

2020. máj. 31. 19:39
 18/24 A kérdező kommentje:
Változó . Annak viszont örülök,hogy az évek alatt a terület visszahozta a ráfordított költségeimet. Idén még végig akarom csinálni a szénázást ha nem kell senkinek sem az az 1 vágás ,kaszálás akkor a többit nem vágom le. Igazából ennyi ,de ősszel gyümölcsöst akarok a helyére . Facsemetéket akarok venni majd. Tervem a területtel ez.
2020. máj. 31. 19:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Mit javasoltok ? Ti mihez kezdenétek egy 5-6 ezer négyzetméterű területtel amiből hasznot lehet csinálni ? Ezt a területet csak betippeltem mert soha nem mértem le. Biztos,hogy nincs 1 hektár a kertem.
2020. máj. 31. 19:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Krumpli?
2020. máj. 31. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!