Te is tartassz kecskét?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon szívesen beszélgetnék, tapasztalatot cserélnék kecske tartókkal.
Mi nem rég kezdtünk bele. 6 kecskénk van ebből 3 anya 3 gida.
2 db alpesi/ parlagi keverék a harmadik pedig búr/núbiai keverék.
2020. ápr. 1. 12:56
1/6 anonim válasza:
Hobbiból tartottam egy párt. Sajnos évente egy két alkalommal mindig előfordult baleset, és közölték a helyükről. Ennyi elég is volt, hogy a gyümölcsfa csemetéket tönkretegyék. Nagyon megszerettük a párommal őket, de sajnos meg kellett válnunk tőlük.
2/6 anonim válasza:
A tartassz az a tartasz felszólító módja? Vagy mi?
3/6 A kérdező kommentje:
Hopp bocsánat, bevallom siettem, telefonról vagyok és sokszor a telefonom magától kijavít másra. 🙄 A helyes kérdés természetesen a Te is tartasz- akart lenni.
2020. ápr. 1. 13:27
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon idegesítő. Ha valamit félre gépelek akkor is eltárolja a billentyűzet. Rendszerint átjavítja ahogy írok 😑 és megesik, hogy sietve nem olvasom vissza.
2020. ápr. 1. 14:36
6/6 anonim válasza:
Persze haszonállathoz írtad de ha jó tenyészállományt szeretnél akkor az anyákat gondolom nem 2 évesen szeretnéd lapátra tenni mert sajnos abban korban a rossz táplálás miatt már tönkre mehet a nyúl bélrendszere. Érdemes elolvasni mindent hisz mindig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!