Szerintetek így lehetne kecskét tartani?
"Éjjel a kecske az erkélyen lenne [...]." - S mi lesz szerencsétlen állattal, ha jönnek a mínuszok, lehűl a hőmérséklet? Mekkora az az erkély?
Nem azért nem lehet lakásban haszon állatot tartani, mert nem lehetne kivitelezni, hanem mert nem etikus. Az állatra és a lakókra nézve sem. Nem tudom, hogy az általad is negatív hangsúllyal említett disznóól hogy lesz hirtelen pozitív példa...
Szerintem tök cuki! Télre pedig behoznánk a lakásba, láttam videókat, ahol lakásban tartják!
Vagy esetleg beépítjük az erkélyt.
3 kecském 3 gidám van. Még friss kecske tartó vagyok. De amit kapásból eltudok mondani. A kecske se nem házba se nem erkélyre nem való!
Akiket láttál max gidák illetve törpe kecske.
A búr nubiai kecském 70 kg szín izom. Hatalmas ereje van. 2 fejjel magasabb nálam ha 2 lábra áll. Amire tud felmászik, szétbarmol, megrág. Folyamatosan űrit, rengeteget. Feneketlen gyomra van. Közterületen pedig nem legeltethetsz csak úgy.
1. Nem tarthatsz panelban haszonállatot.
2. Te ne a youtube videókból indulj ki, ott sokszor csak a cukiságokat látod, hogy a kisgida hogyan játszik, stb. Kicsiként vicces, hogy öklel téged, de nagyként is ugyanúgy öklelni fog mindent.
3. A kecske olyan állat, hogyha elég időt adsz neki egy kerékpárt is megeszik teljesen. Szószerint nem maradna meg semmi nálatok, mert mindent bezabálna. Ismerősökék tartottak kecskét, csak az öregebb fák maradtak le, annak is csak azok az ágai, amiket már nem értek el. Friss hajtásokat, fiatal gyümölcsfákat mindent megettek szószerint.
4. Nagykorában 2. perc lenne neki az erkély és utána intézhetnéd neki az altatást, mert leugrana az erkélyről és eltörné a lábát. A kecske ahova tud felmászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!