Csirke vágáskor kést, vagy baltát használtok?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobban bevált eszköz? Kés? Balta?2019. nov. 26. 21:20
1/10 anonim válasza:
Neked semmi mert foglamad sincs róla. Ez nem játék!!! Egy állat életéről van szó! Ha ki akarod oltani akkor azt úgy kell tenni hogy ne szenvedjen. 1 másodperc alatt. Ezt csak olyan ember végezheti aki maximálisan ért hozzá. Elsajátítani a gyakori kérdesek válaszaiból nem lehet. Ne kezdj kíserletezésbe mert neked sem lenne kellemes ha rajtad próbálná ki elsőként a baltát a hóhér! Szégyellheted magad! Ha ilyesmire lelkileg egyaltalán képes vagy akkor keress egy hozzáértő embert aki megtanít rá! Élőben nem írásban!!!
2/10 Silurus válasza:
A késsel történő vágás elvérzéses halált okoz, a balta azonnal szétroncsolja a gerincvelőt. Mindkettő bevált módszer, de a balta humánusabb, szakértő kezekben.
3/10 anonim válasza:
Baltával gyorsabb és humánusabb,de utána minden véres lesz és összegyűjteni sem lehet rendesen.Dédim késsel csinálta,mert úgy tudta irányítani a sugarat és nem ment kárba(család egy része a vért is szereti).Szóval igazából rajtad áll,hogy neked melyik a fontosabb/egyszerűbb.
4/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy szükséged van e a vérre, ha nincs, akkor balta.
5/10 anonim válasza:
A balta gyorsabb és egyszerűbb főleg ha kezdő vagy. Egy határozott ütés és vége. Ha soha nem vágtál még állatot ne kezdj el késsel szenvedni, mert abból felesleges állatkínzás lesz csak.
6/10 anonim válasza:
Semmivel!!! Szegény csirke. Sosem értettem hogy képes ilyesmire valaki. Borzalmas milyen lelkületű emberek vannak. Mielőtt jön a megjegyzés.....nem, nem is eszem meg őket.
7/10 anonim válasza:
Amelyikkel magadat is szívesebben végeznéd ki szaktudás nélkül!
8/10 anonim válasza:
6. Úgy beszélsz, mintha nem az lenne a természetellenes, amit te csinálsz. Embernek fejlett cellulóz bontó baktérium rendszer híján szüksége van állati eredetű táplálékra.
9/10 anonim válasza:
Baltát csak az használ, aki nem tudja késsel.
Én kést használok, elég egy 1-2 centis vágás.
Felfogom a vért és megeszem.
Nem szeretek pocsékolni és szeretem a májával együtt pörkölt vért.
Meg nem egy guszta dolog, ha minden le van fröcskölve vérrel (baltás vágás esetén).
10/10 anonim válasza:
Egy jó késmetszés a kopasznyakún és pillanatok alatt kivérzik és elernyed: A lényeg a jó éles késen és a gyors és pontos metszésen van. Tisztább és kultúráltabb szerintem mint az, ha elcsapod a nyakát a baltával és össze vissza fröcsköl mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!