Csirke vágásnál, kést, vagy baltát használtok?
A balta jobb.
Nagyanyámnak egy régi hentesbárd a kivégző eszköze.
Kés jobb. Ha levágod a fejét, nem tudod a vért felfogni, és összevérez mindent, mert csapkod.
Én körülbelül 10-12 éves korom óta vágom el baromfiak nyakát, lehet érezni, hogy mikor vágtad át rendesen a csigolyáját is.
Aki a baltát írja, az komolytalan, és csak keménykedni akar.
Csigolyáját átvágni persze.
Azt majd a daraboláskor kell.
Kést használok és csak az egyik nyaki ütőeret vágom át.
Egy 1,5-2 centis vágás az egész.
Arra kell vigyázni, hogy a nyelőcső, légcső ne sérüljön. Így nem szennyeződik béltartalommal a vér, és azt is meg lehet enni.
Amíg nem vágom el a csigolyáját is, és csak a vére folyik ki, addig nem döglik meg rendesen. Bőven sok vére kifolyik már addigra, eltelik 1-2 perc, leteszem a földre, és elkezd vergődni.
Ha elvágom a csigolyár is, ilyen gond nincs, szinte rögtön neghal,
Folytatván:
szinte rögtön meghal, mert gondolom valami ideget is elvágok a csigolyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!