Horváth József123 kérdése:
Miért tartózkodok a disznóktól?
Figyelt kérdés
Itthon van négy disznónk, és pár nap múlva én fogom etetni őket. És tartózkodok tőlük, félek hogy nekem jönnek vagy megtámadnak. Főleg etetésnél van ez az érzés bennem.2019. nov. 5. 23:09
11/13 anonim válasza:
Én dugnék disznóval. A legjobb dolog a világon
12/13 anonim válasza:
Én azért óvatos lennék. Attól is függ ez a történet, hogy hány éves vagy. A disznó elég hájasnak tűnik, ám nagyon erős állat és több száz kilósan nem sok kell, hogy valakit arrébb lökjön. Azonban nem nehéz őket elkezesíteni. A hátvakarászást szeretik, meg ha valami nasit kapnak pl. tököt. Értelmes állat, ha barátságos vagy vele, akkor felfogja, hogy nem kell tőled tartania.
13/13 anonim válasza:
Ja és még valami. Ha nagyon elkezesíted, akkor majd sajnálni fogod, ha levágjátok. :_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!