Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Miért tartózkodok a disznóktól?

Horváth József123 kérdése:

Miért tartózkodok a disznóktól?

Figyelt kérdés
Itthon van négy disznónk, és pár nap múlva én fogom etetni őket. És tartózkodok tőlük, félek hogy nekem jönnek vagy megtámadnak. Főleg etetésnél van ez az érzés bennem.

2019. nov. 5. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem fognak megtámadni. Ha enni adsz nekik, és éhesek lesznek, majd ledöntenek a lábadról, úgy várják a kaját. Ha félsz tőlük, akkor kívülről add oda nekik, ne menj be hozzájuk. De nem bántanak.
2019. nov. 5. 23:21
 2/13 anonim válasza:
23%
Őszintén Nemtudom hogy komoly e ez a kérdés. Igazából attól hogy miért félsz tőlük arra nincs magyarázat. Mindenkinek más a félelem ez egyéntől függ.
2019. nov. 5. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
jogos a félelmed. filmekben lehet látni ahogy a z áldozatot felzabáltatják a sertésekkel. ismerősömet gyerekkorában egy kan harapta ágyékon... képzelheted,az egész iskola arról beszélt hogy az eset után szegény röfi volt a főszereplő az ünnepi vacsorán miután a srác hazajött :D csak ócatosan
2019. nov. 5. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
csak ne beszelj veluk olyanrol hogy hurka vagy disznosajt... :D
2019. nov. 6. 03:07
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Horváth József!

A disznó hátrányai:

- csíp, harap, rág

- korán kell felkeni miatta

- nem etethető bármivel

Előnyei:

A fehérjében és zsírban oldódó vitaminokban gazdag disznóhús.

2019. nov. 6. 06:33
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
*felkelni
2019. nov. 6. 06:34
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

"tartózkodok ".

Ennek más az értelme.

2019. nov. 6. 08:30
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Pedig etetni kell őket, mert ha nem teszed, téged esznek meg, ha elkapnak. Már volt pár ilyen eset.
2019. nov. 6. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Nagy állatkák, azért tartózkodhatsz tőlük. De le lehet foglalni a "kis" piszkokat. :D Nem tudom mekkora helyen vannak, de ha nem egy nagyon kis lyukban, akkor hátrébb bedobsz nekik valami kaját, amit imádnak. (Nálunk régen a tök volt ilyen.) Rá fognak menni, mint a huzat és addig be tudod önteni a rendes kaját.
2019. nov. 6. 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a félelmed. Én annak idején mezőgazdaságot tanultam és volt egy sertés, amihez még a tanárunk sem szívesen ment be. Én pl egyszer sem voltam bent náluk, akkor takarítottam a helyüket, amikor kizárták őket egy kinti részre.

Azt mondják, ha kinyírsz valakit és meg akarsz a hullától szabadulni, etesd meg disznókkal- nyom nélkül eltüntetik. Nem tudom igaz e, de én a helyedben csak kívülről szórnám be a kaját.

2019. nov. 7. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!