Járt valaki rendszeresen disznóvágáson?
Figyelt kérdés
Mit csinált ott?
Kort es nemet is írjatok.
2019. szept. 3. 14:09
1/12 anonim válasza:
Minden evben vagnak disznot mamamek. Altalaban ott vagyok, de inkabb mar csak a bontason. Nagy dolgokat nem csinalok, hordom a vizet, fogom a labat, meg amig kaparjak en ontom ra a vizet.
3/12 anonim válasza:
46 éves nő vagyok, vidéki csaj...
Anno szüleim évente kétszer vágtak, plusz nagyszülők, keresztszülő.
Ebben nőttem fel. Mióta a szüleim meghaltak, azóta nem. Egy gyerekem van, és nem esszük meg minden részét, így felesleges.
4/12 anonim válasza:
Szúráson kívül mindent csináltam.
5/12 anonim válasza:
Még régen vidéki rokonoknál. Bekaptam a fülét egybe. Finom volt. 😁
32/F
6/12 anonim válasza:
Évente 2-4 db levágunk. Mindenbe segítek. Tavaly már szúrtam is. 24 L
7/12 anonim válasza:
Én mindig főztem a hurkánakvalót :) közben meg lopkodtam a főtt májat, meg tüzeskedtem a gázlánggal :)). Nagyapám vágott minden évben többet is. De jó is volt... :) Fincsi nyers bőr, füle... nyami :)
8/12 anonim válasza:
Évente volt vágás. Így kort nem tudok írni. Nő vagyok, most 36 éves.
9/12 anonim válasza:
Igen télen mindig vágunk disznót. 31 L
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Várom még a válaszokat!
2019. szept. 11. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!