Mit csináljak az aggresszív halammal?
Első, közel 100 liter,már nem emlékszem pontosan mivel ezeréves akvárium.
Második ez viccnek se volt jó...
Kérlek, pontosan mérd le, hogy mekkora az akvárium, így megtudjuk, hogy hány liter. A gurámiknak a 100 liter elég is lenne, de mennyi és milyen más halakat tartasz mellette?
Az agresszivitást egy békés halnál általában a nem megfelelő tartási körülmények okozzák.
Szerintem vidd vissza.
Szűrő, vízparaméterek, növényzet is érdekelne.
Ebben az esetben mindig az agresszív halat kell eltávolítani. Nekem is volt már piszkálódó halam, ami a szívemhez nőtt, mégis meg kellett tőle válnom. Senkinek és semminek sem jó, ha bent marad.
Sajnálatos módon már késő. Mire megnéztem a válaszokat 2 neon halat szét szedte és azóta a többieket nem bántja, le is állt és nyugodt. Az elpusztult halakat még külön vettem mert valamennyit mozogtak de nem bírták ki. Volt még 2 guppi akiket szekállt,azok mint ha félnének még,de nem foglalkozik velük szerencsére,nem bántja őket. Rajtuk kivül került be egy algaevő akit szintén nem bántott valamiért.
Vele együtt körülbelül 1-1,5 éve meg bekerült 2 páncélos harcsa és egy másik algaevő akiket szintén nem bántott valamiért azóta sem,csak akkor a társát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!