Mi történt ezzel a halammal?
Az akvárium felszámolását kezdtem el, mert nem tudok normális akváriumot kialakítani, pusztulnak a halaim, belefáradtam.
Ma, az egyik vörösfejű pontylazacom ilyen ferdén össze-vissza borulva gyorsan cikázva úszik. Mit csináljak vele? Hétfőn volt vízcsere, épp készülnék elajándékozni mindent, pont ők azok akiket legelőször vettem meg és a legelejétől az összes megvan betegség nélkül.
Tudok vele csinálni valamit, vagy kampec?
mekkora akvárium? pontosan mennyi hal, milyen faj, milyen a szűrő típusa? mennyi vizet cserélsz? pihenteted a cserevizet, vagy használsz vizelőkészítőt? milyen keménységű a vized (vízművek honlapján általában fent van)? ha ezeket megírod esélyes, h kiszúrjuk a hibát.
melyik faj hullik a legjobban? melyik bírja jobban?
Így van :D Figyelj csak én sokat utána olvastam néztem, nem tudom miért nem akart nekem összejönni.
JBL cristalprofi E901 külső szűrőm van
Heti 20% vízcsere
Kb 20-30 hal (gurámi, páncélos, fekete/vörös neon, vörösfejű pontylazac), 144l akva, nem vegyszerezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!