Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Állatkínzásnak számít, hogy...

Állatkínzásnak számít, hogy egy állatkereskedésben azt láttam, hogy a halak nem szabadon úsznak az akváriumban, hanem az akvárium falához van belülről tapasztva öt darab keskeny műanyag fülke (kb.8x6x2 cm), mindegyikben egy-egy hal?

Figyelt kérdés
Azért,gondolom, hogy a vevők jól lássák őket. A halak nem is tudtak megfordulni, csak lebegtek. Először azt hittem, műanyag figurák. Lefotóztam, csak nem tudom, hogyan lehet képet csatolni. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ti jobban értetek hozzá. Ha nem helyes ez, akkor kinek lehet szólni?

2019. jún. 22. 15:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk volt Babetta és nem nagyon mozgott abban az 50 literes akváriumban. Vagyis hát mozgott addig ameddig fajtársait meg nem ölte.
2019. júl. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!