Állatkínzásnak számít, hogy egy állatkereskedésben azt láttam, hogy a halak nem szabadon úsznak az akváriumban, hanem az akvárium falához van belülről tapasztva öt darab keskeny műanyag fülke (kb.8x6x2 cm), mindegyikben egy-egy hal?
Figyelt kérdés
Azért,gondolom, hogy a vevők jól lássák őket. A halak nem is tudtak megfordulni, csak lebegtek. Először azt hittem, műanyag figurák. Lefotóztam, csak nem tudom, hogyan lehet képet csatolni. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ti jobban értetek hozzá. Ha nem helyes ez, akkor kinek lehet szólni?2019. jún. 22. 15:21
1/21 anonim válasza:
Nem feltétlen. Vannak halak amiket kis helyen kell tartani és egyszerűbb így megoldani egy közös nagy akváriumban a leválasztásukat, mint egyenként kialakítani a megfelelő körülményeket.
2/21 anonim válasza:
Jézusom! Szerintem ez tuti állatkínzás. Állatvédőknek lehet szólni és megmutatni a képet - guglizd ki a hozzád legközelebb esőt!
3/21 A kérdező kommentje:
Nem enged képet feltölteni képfeltöltős oldalról.
2019. jún. 22. 15:41
4/21 A kérdező kommentje:
/view.php?filename=441IMG_20190622_140527.jpg
Ha az alábbi karakterek elé beírjátok a három dupla v-t, a kepfeltoltes-t, pontot, majd az eu-t, akkor esélyes, hogy megnézhetitek a képet.
2019. jún. 22. 15:43
7/21 anonim válasza:
Valószínűleg bettákat (sziámi harcoshal) láttál. Őket így szokás tartani a kereskedésekben, mert bántják a többi halat. Tenyésztők is így csinálják, de rendszerint nem sokáig vannak ezen a kis helyen, hamar megvásárolják őket és remélhetőleg nagyobb helyre kerülnek.
8/21 anonim válasza:
7-es vagyok, most néztem a képet, igen, ezek betták. Nem állatkínzás.
9/21 anonim válasza:
Első vagyok. Pont ezt írtam. Ezek sziámi harcoshalak. Őket így kell tartani :) Semmi kínzás nincs benne, olvass utána.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam! Azért írtam ki a kérdést, mert nem tudtam, és nem akartam feleslegesen pattogni.
2019. jún. 22. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!