Mit tegyek van három halam már egy ideje megvannak az egyik halam szeme nagyobb mint a másik felfordul és féloldalasan fekszik valahogy segíteni lehetne rajta nagyon szeretem de nem tudom mit tegyek szegény küzd mit tegyek?
Lehet, hogy szerinted a szűrésed megfelelő, de az korántsem azt jelenti, hogy valóban az is.
Tehát.
Mérd le az akváriumot pontosan: szélesség, mélység, magasság.
Írd le, hogy mi olvasható a szűrő címkéjén vagy dobozán (márkanév, típus, gyártmány) mindent, ami közelebb visz ahhoz hogy megállapíthassuk, valóban megfelelő.
Első lépésként ennyi a feladatod.
De jó lenne, ha leírnál minden mást is.
Világítás, növények (ha van), hogyan etetsz (mivel, mennyit, mikor), vízcserék (mennyit, mikor, van-e talajporszívózás).
Könyörgöm, ezekre válaszolj, és ne hadoválj össze-vissza, mert abból nem derül ki, hogy mit rontottál el, így nem tudunk segíteni a másik két haladon.
Veled aztán semmit nem lehet kezdeni, az írásod alapján is vagy fejben van valami baj vagy teljesen lesz**rod az egészet, nem érdekel, de itt rinyálsz meg sír a szád ahelyett, hogy a google-be csak rákerestél volna az aranyhalak tartási körülményeire.
Teljesen felesleges írni, mert nem akarsz semmit tenni.
Én a metilénkéknél égtem ki. Tényleg, itt tartunk még mindig?
40 éve, mikor hobbisták próbáltak gyerekcipőben járó kelet-német szakirodalmat lefordítani, és az terjedt el szájról szájra, hogy "attól hallottàk aki látta mikor mondták" , az alap infók akkor is eljutottak azokhoz, akiket minimálisan érdekelt.
Most meg a fotelből kattingatva 9 másodperc alatt csak növénytápozásból lehet találni 17 féle módszert.
És akkor így beköszön a metilénkék, hogy halló,ez csak délibáb, valójában ugyanott tartunk mint 50 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!