Mit tegyek van három halam már egy ideje megvannak az egyik halam szeme nagyobb mint a másik felfordul és féloldalasan fekszik valahogy segíteni lehetne rajta nagyon szeretem de nem tudom mit tegyek szegény küzd mit tegyek?
A boltosok? Mert nem értenek hozzá,illetve ha meghal a halad akkor nyilván visszamész hogy vegyél még ami ugye üzlet...
És hogy takarítod az akvát? Milyen szűrő van,és azt hogyan tisztítod?
"akvárium citromos víz szűrő hát olyan ami benne van a vízbe van ilyen szivacs amit ki kell takarítani nyomni és a szűrőt is fogpiszkálóval kitakarítjuk a szűk résekete is"
Hmm??????? Mi van?
Az volt a kérdés, hogy milyen a szűrésed. Ha te erre ezt válaszoltam, akkor te is tök sötét vagy az akvarisztikához.
"DE m1 ahogy mondják a sors előre van írva szóval vagy meghal vagy él tovább úgy is a halak betegségén nehéz segíteni"
Hmm??????
Mindegy. Persze, neked mindegy. Ha holnap felfordulást, majd neked is ezt írják majd a sírkövedre......
Ez egy nagyon rossz hozzáállás. A kérdésben egyébként azt írtad, hogy nagyon szereted. Ennyire azért ne szeress....
"meg azt sem értem hogy mért mondják akkor a hal boltosok csak egy példa hogy 40l es akváriumban is elég"
Ma már harmadszor írom ezt le:
"És ha kérdezni szeretnél, gyere ide, keress egy fórumot vagy egy Facebook csoportot.
De ne az eladótól kérdezz, mert neki a célja az eladás. Persze, hogy azt fogja mondani hogy tehetsz bele halat. Sőt, azt fogja mondani, hogy pl. 50 literbe zsúfolj bele 4 fajta elevenszülőt 3 fajta olyan hallal, ami teljesen más igényű. És azt fogja mondani hogy a rajhalból elég kettő is. És azt fogja mondani, hogy a dekorkavics jó aljzat, és a növényeket kosárkával együtt ültesd el, sőt el se kell ültetni (feltéve, ha nem azt mondja hogy elegendő a műnövény). És azt fogja mondani hogy az akváriumszettek teljesen megfelelnek akvarisztikai célokra.
Ha ezt mind betartod, garantáltan rendszeres vásárlója leszel, mert a halaid, növényeid betegek lesznek, és el fognak pusztulni. Tehát hozzá jársz majd újabb halért, növényért, gyógyszerét, és újabb és újabb "értelmes" tanácsokért."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!