Tengeri akvárium lefolyó, kifolyó eltört hogy javitsam?
Nekem gyári külsőm van, nem csinálok nyilt rendszert.
180 liter amúgy is egy semmiség nyitott rendszerhez. 500 liter alatt nem csinálnék nyitott rendszerű szűrőt.
Még ha házilag csinálnék szűrőt, akkor is egy zárt rendszerűt csinálnék , vagy több zárt rendszerűt 3-400 literig.
Egyébként ha ezt a helyzetet kéne megoldanom, akkor közvetlenül az üvegre csatlakoznék a pvc csővel.
De a leszívást akkor másképp kell megoldani, mert ha mélyebbről szív, akkor az úgy nem biztonságos.
Ezért ajánlottak az akvafarmot, mert nem tudom, hogy tengerit fentről érdemes szívni vagy lentről, és milyen biztonsági megoldásokat szokás beépíteni.
Édesvízi sügéreseket szokták ilyen nyitott külső tartállyal szűrni, azt alulról szokás leszívni, mint rendesen a gyári külső szűrőknél is. És a vízfelszín alatt pár centivel van egy biztonsági furat, amit ha elér a víz, belevegősödik a rendszer.
De tengeriben nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!