Kb mekkora akvárium kell 1-2 aranyhalnak? Melyik a kedvelt aranyhal fajták?
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 07:23
1/8 anonim válasza:
Min 150 liter.
Nem, sajnos nem írtam el egy nullával, tényleg nagy akvárium kell 2 halnak is:(
Nekem a közönséges, az üstökösfarkú és a fátyolfarkú a három kedvencem.
2/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ajánlom benti tartásra. Kerti tóban ideálisabb.
Nagyra nőnek és rengeteget ürìtenek és szennyezik a vizet. Brutál nagy akvárium + marha erős szűrés kell, ha erre adod a fejed.
3/8 A kérdező kommentje:
112 liter elég neki?
2019. máj. 21. 08:28
4/8 anonim válasza:
Nem elég. Tényleg a 150 liter a minimum két halnak, de a 200 liter az ideálisabb.
5/8 Kovacs aannana válasza:
Szerintem a 200 liter is neha kaves! Az,osztot farku bengad pénisz halnak nagy hely kell.
6/8 anonim válasza:
Nem érted, hogy nagy hely kell neki? Már állatkínzásnak számít, ha pl. a filmekben is látott gömbölyű üvegekbe aranyhalat tesznek. Vagy ha azt látod, hogy egy akváriumban egymást érik a halak! Nem olyan könnyű aranyhalat tartani. Fel kell ám a gatyádat kötni!
7/8 anonim válasza:
Kérdező, láttál 3 kifejlett, egészséges aranyhalat? És láttál már 112 literes akváriumot?
Nem elég, kicsi, állatkìnzàs.
8/8 anonim válasza:
Az aranyhal nagyon igénytelen, tíz liter trágyalében is vígan ellennének, még szaporodnának is. Amúgy ha egy 50 centis tojóketrecben 10-12 tyúkot tartani nem állatkínzás, akkor egy 100 literes akváriumban tarthatsz 8 aranyhalat is.
Szerintem ne aranyhalat tarts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!