40 literes akváriumba mennyi hal fér?
Figyelt kérdés
Egy 40literes akvárium mostanság mennyi-be kerül nem tudjátok?és abba mennyi hal fér(nem akarok túl zsufoltságot)2010. jún. 29. 19:28
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyenek. szerintem 30-40 simán, főleg a kisebbekből. Nekem volt 8 literes akváriumom, neonhalakat vettem bele meg egy-két másfajtát, 20 hal elfért. Igaz, kicsit zsúfoltan, de a neonhalak úgyis rajban mennek és így néztek ki jól. Persze fullon ment a levegőztető, hogy legyen oxigénjük :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és még azt szeretném kérdezni hogy ez mennyibe is kerülne nekem?:)
(Csütörtökön bemegyünk az áruházba körül nézünk és ha lesz kérdésem még felteszem és igazán köszönöm még 1x)
2010. jún. 29. 19:50
5/9 anonim válasza:
Szerintem az egész (halak nélkül számoljunk, mert nem tudjuk milyen lesz benne :)) szerintem kijön 15-20ezerből. De ha nem drága halat teszel bele (pl. neonok) akkor 20ből biztos kijön. :) De szerintem olcsóbban is ki lehet okoskodni.
6/9 anonim válasza:
Előző, a hangsúly a volton van, gondolom sokáig bírták...
A diszhal.info-n megtalálod a halakat képekkel, az igényeikkel, hogy mekkora akváriumban tarthatod őket. Egy kis akváriummal sok a baj, gyakran kell tisztítani, nehéz egyensúlyban tartani. Tarts benne guppikat, vagy rendezz be nano akváriumot garnélákkal, csigákkal stb.
Az ára felszereléssel együtt 10-15 ezer forint körül van, használtan ennél jóval olcsóbb.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2010. jún. 29. 20:03
8/9 anonim válasza:
19:52 semmi bajuk nem lett, nem haltak bele, csak kollégiumban csináltam, és amikor haza kellett költözni, inkább elajándékoztam, mert nagy macera. Nyilván nem akarok állatokat kínozni - halakat se. Ha láttam volna, hogy nincs levegőjük, azonnal tettem volna valamit az ügy érdekében. Szeretem, ha leszólnak, csak azért, mert a tapasztalatom nem egyezik mások elméletével...
9/9 anonim válasza:
Az, hogy te 8 literes akváriumban, amiből víz valójában mondjuk 7 liter lehet kb, te 20 halat tartottál, az nem ellentétes tapasztalat az elméletemmel szemben, hanem hatalmas butaság. Erre mondom én azt, hogy igénytelen hal nincs, csak igénytelen akvarista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!