Ha nincs antiklór, akkor forraljam fel a vizet?
Figyelt kérdés
Igazából tekim van,csak elfogyott az antiklór,de már ki kell takarítani.Hétfőn veszek,majd akkor csepegtetek neki,de addig is elég,ha felforralom a vizét?2010. jún. 26. 20:07
1/6 anonim válasza:
Elég, ha hagyod állni 4-5 órát....
A klór magától távozik a vízből mindenféle adalék vagy forralás nélkül.
2/6 A kérdező kommentje:
4-5 órát már nem hagyom állni:)
De a forralással el lehet távolítani belőle a klórt?
2010. jún. 26. 20:15
3/6 anonim válasza:
az is elég ha semmit nem csinálsz a vízzel... énsem sz*rakodtam ilyenekkel...3 tekim van, a legidősebb olyan 18 év körüli :D
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)Végül is,két nap múlva úgyis lesz már antiklór:)
2010. jún. 26. 20:17
5/6 anonim válasza:
Én a teknősömnek még soha nem tettem antiklórt a vizébe... Már 20 éve él és virul, ki-be mászkálhat az akváriumból, jól érzi magát.
6/6 Salx Narval válasza:
Szerintem is felesleges forralgatni, az antiklór használata sem fontos.A tekiknél még jól is jöhet, egy kis klór, a bacik ellen.A forralt víznek annyi az előnye, hogy nem vízkövesedik annyira a medence üvege, a teknősökre különösebb hatása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!