Mikor a teszkóban abban a kis akváriumban ott az a rengeteg nagy hal, hogy levegőt alig kapnak és egymásnak ütköznek folyamatosan... ez miért nem állatkínzás??? a halak talán nem állatok? vagy nem számítanak mert nem tudnak sírni meg ordítani hogy "ti barmok inkább öljetek már meg"?
Én is falusi vagyok,de ez akkor is állatkínzás!Olyan nagy dolog lenne még egy-két akváriumot odarakni,hogy azért legyen helyük?Nekünk 5 állatunk van(2 kutya,2 hörcsög és 1 víziteknős),imádjuk őket,és mindig a lehető legjobbat próbáljuk biztosítani nekik,szóval ez szörnyű,ami a Tescoban(meg az Auchanban!)van!A szüleim ezért sem oda járnak vásárolni(meg alapból nem is szeretik ezeket az áruhárakat).
2010. jún. 16. 21:49
22/26 anonim válasza:
szerintem is gusztustalan!!!
a múltkor ráadásul egy döglött példányt is észrevettem közöttük és a halpultos csávó, akinek szóltam még az én fejemet üvöltötte le hogy " Mit pofázol bele az én munkámba?!"
Amúgy sem túl szimpik ezek a szenvedő halak egy csomó stresszhormon termelődik bennük mire leölik őket a vásárló kedvéért, inkább megveszem a fagyasztottat.
2010. jún. 16. 22:02
23/26 anonim válasza:
DEHOGY! hogy zavarna az összes pontyon annyi pikkely sincs mint egy normál balatoni tükörpontyon, véresre vannak szaggatva és literenként 6 hal van összezsúfolva! mit gondolsz hogy zavarna!?
2010. jún. 16. 22:30
24/26 anonim válasza:
És attól, hogy tudod, előtted verték agyon, jobb lesz az a zsíros, lábvízben rohadó hal?
2010. jún. 17. 03:10
25/26 anonim válasza:
Ezt már én is leírtam: Az emberek azt hiszik, egészségesebb, frissebb, ha egy nemrég agyonütött halat tesznek este az asztalra. Az már más kérdés, hogy a lábáztatóvízben élő hal, amit telepumpáltak mindenféle szerekkel, és a táplálékhiány miatt még a pikkelyeik is kiestek (ahogy helyesen írta egy előbbi hozzászóló) mennyire számít egészségesnek egy átlagos, gyorsfagyasztott halnál, ami legalább normális, elfogadható körülmények közt nevelkedett. Én a csirkehúst is utálom, pont ezért.... az elfogadható érték négyzetméterenként 56 csirke, 31 nap múlva levágják őket, és elég naponta egyszer etetni őket, persze abba is belenyomják a szteroidokat meg minden sz*rt... Utálom ezt a marketinget...
2010. jún. 17. 07:46
26/26 anonim válasza:
Az új állatvédelmi törvény szerint nem szabályos az, amit a Teszkóban / random multiban csinálnak.
Más kérdés, hogy vagy röhögve kifizetik az "aprópénz" büntetést vagy kibújnak a törvény alól jó ügyvédekkel, hogy pl. ráfogják, hogy ez nem állattartás, hanem kajatárolás, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!