Az algázóm viselkedése megváltozott?
Az egyik algázóm a minap elkezdett furcsán viselkedni. Nagyon-nagyon gyorsan úszik az akvárium hátsó részében, nem akar enni és sosem jön elő egy szikla mögül. Beteg lett? Eddig semmi baja nem volt.
Azóta csinálja ezt mióta paradicsomot tettem be neki vacsorára. Eddig még sosem kaptak csak uborkát vagy tököt, vagy retket.
112 literes akvárium Atman CF-800-as szűrővel, Atman 100W fűtővel.
2 algázó van benne, 5 guppi, 2 almacsiga, és 10 ékfoltos razbóra.
Úgy néz ki kezd megnyugodni.
Mostanában a legnagyobb szikla hátoldalán van, vagy mellette egy fa alatt. Volt egy vízcsere tegnapelőtt, meg ma is csinálok majd. Enni továbbra sem eszik.
Rendben, sűrűbbre csinálom akkor! Remélem rendbejön.
Köszönöm szépen a segítséget!
Elpusztult szegény :,(
A másik is elkezdett rohanva úszni :(
Vízteszt mindent jól mutat, ammónia cseppteszt is rendben van, vízcsere is volt több is, többi hal teljesen normálisan viselkedik.
Nem adok bolti kaját soha többet :,(
Másikat csak megijesztettem, amitől én is megijedtem... ő normálisan viselkedik, eszik szépen, cuppogja az üveget, fát.
Nem történt semmi rendellenes egyébként. Amióta így viselkedik, több vízcsere volt, persze állott vízzel.
Egy új fa került bele egy rövid időre, esetleg abból még jöhetett valami. Az most vödörben ázik egyelőre. Született egy csapat kis guppi.
Ez volt minden, ami történt az akváriumban. Naponta lemezes tápot kapnak, illetve 3 naponta egy algatablettát rakok be.
A magot benne hagytam a paradicsomban, az is lehet hogy az megakadt valahol nála :(
Red moor fa volt bent nekik, kisállat boltból vettem, ilyen ágas-bogas.
Egyelőre nem produkál semmilyen tünetet, szerintem ővele már nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!