Az algázóm viselkedése megváltozott?
Az egyik algázóm a minap elkezdett furcsán viselkedni. Nagyon-nagyon gyorsan úszik az akvárium hátsó részében, nem akar enni és sosem jön elő egy szikla mögül. Beteg lett? Eddig semmi baja nem volt.
Azóta csinálja ezt mióta paradicsomot tettem be neki vacsorára. Eddig még sosem kaptak csak uborkát vagy tököt, vagy retket.
112 literes akvárium Atman CF-800-as szűrővel, Atman 100W fűtővel.
2 algázó van benne, 5 guppi, 2 almacsiga, és 10 ékfoltos razbóra.
Köszönöm szépen! :)
Remélem akkor ikrázóhelyet keres, annak örülnék :)
Sajnos csak boltit tudok nekik adni, lakásban nem tudom termeszteni :(
Eddig nem volt bajuk semmitől. Még mindig ugyanazt csinálja, de a másiknak semmi baja... az meg talán lassabb is, mint szokott. De ő evett az uborkából amit betettem, amelyik ide-oda cikázik az meg a közelébe se megy.
Remélem nem mérgeztem meg :(
A bolti sem feltétlenül rossz, sajnos nem tudom megmondani mi történhetett a haladdal de ételtől ők ritkán betegszenek meg hiszen dög és korhadékevők. Fa, levél vagy valamilyen gyökér van ugye az akváriumodban?
A granulátum majdnem elvitte az én vérvörös tarkasügéremet is, 3 napig lebegett sápadtan felfúvódva, de szerencsére sikerült kitojnia a beledagadt tápot ( kamillával,orvosi faszénszénporral és fishtaminnal kezeltem 2 hétig). Azóta minden szárazat beáztatok etetés előtt mert gyanítom nem a táppal volt gond hanem azzal ,hogy bezabált és feldagadt benne, jobban mondva a sügérek a spirulinán kívül más szárazat nem is kapnak azóta. Gyakorlatilag élő, nyers, forrázott és fagyasztott kaját esznek, a tabletta maradt csak ami száraz.
Van bent nekik fa természetesen.
Esetleg még az lehet, hogy vettem egy másik fát bele nemrég, és ilyen fehér penész kezdett kijönni rajta, szóval kivettem...
Lehet hogy a terepmozgatás miatt fél tőlem, és azért szalad ennyire, és azért nem mer enni... nemtudom :(
Nagyon szépen köszönöm a segítséget azért, megnyugodtam hogy nem a paradicsommal volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!