Nagy segítségre lenne szükségem a választásban! Melyik bírja el jobban?
Egy 96 literes akvárium belső szűréséről lenne szó. Külsőt szerettem volna már, de nincs hely ahol normálisan el tudnám helyezni (az akvárium egy szekrénysorozat tv tartó részén van így sehova nem tudom rakni a szekrény megfúrása nélkül, azt pedig elvetettük), így belső szűrő marad. Viszont ebből szeretnék egy olyat amibe lehet már biológiai szűréshez szűrőanyagot is rakni, de mégis reális árú.
Tehát kettő között vacilálok, szerintetek melyik lenne jobb?
Esetleg akinek hasonló árkategóriában van valami ötlete még azt szívesen fogadom. A gyári sima kerámiagyűrűt siporaxra fogom kicserélni benne. Mindenképpen kicsit túl szeretném méretezni (mármint ezeknek jóval nagyobb a gyári ajánlása az én akváriumomnál, de tudom milyenek ezek az ajánlások, hogy a minimum a maximum igazából...)
A segítséget előre is köszönöm, bármi ajánlást szívesen fogadok még más hasonló belső szűrőkről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!