Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi baja lehet a halamnak?

Mi baja lehet a halamnak?

Figyelt kérdés
Van két aranyhalam az egyik teleszkópszemű aranyhal, elég furán viselkedik egyszer úszkál aztán hirtelen megáll és bámul maga elé ha lemegy az akvárium aljára akkor lebegve feljön és a víztetején lebeg mozdulatlanul! Lehetséges, hogy csak fáradt és alszik ? eddig nem csinált ilyet eléggé megijeszt.
2018. ápr. 23. 07:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A videóról meg csak annyit hogy aki kb 27-28 fokot igénylő panda corydorasokkal tartja együtt ilyen kis helyen az aranyhalait az legalább akkora debil mint te. De nála is van teleszkóp szemű, és van akkora mint az oranda úgy hogy megint magad ellen érvelsz.
2018. ápr. 26. 11:56
 22/29 A kérdező kommentje:

látszik h nem láttál még teleszkópszemű aranyhalat de h a videóban nincs köztük olyan az is tuti te tudatlan fráter és ha elolvastad volna az általad linkelt kis oldalt akkor tudhatnád h úgy írja h 200 liter 3-4 halnak

az enyémben összesen 2 van és nem is terveztem többet belerakni de te mindent tudsz és mindenki más hülye :)

úgy írják neten 2 aranyhalnak elég 100-150 literes is mivel 1 halra számolunk 50 liter + akkor lejön a 4ből 2 mivel 2 aranyhalam van remélem eddig még tudsz követni és akkor jön ki a 100 liter.

persze nem tavi aranyhalam van ami 30 cm megnő. És egyébként nem tudom ki a debil h min 3 x mondom el h nincs már baja a halamnak de nem tudod felfogni a csöpp agyaddal de nem baj én pont az ilyenekre vagyok specializálódva. :)

2018. ápr. 26. 12:41
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

YouTube mint hiteles forrás. 😆😆😆😆😆

Minden idióta feltölthet oda, olyanok is mint te. Mutatok olyan videót ahol tropheust "tartanak 54 literben, friss telepítés lehet, de az egyik példányt már félig agyonverték.

2018. ápr. 26. 13:14
 24/29 A kérdező kommentje:
azt pl nak raktam fel h 120 liter nem kicsi 2 aranyhalnak te gyöktörzs
2018. ápr. 26. 13:23
 25/29 anonim ***** válasza:
51%
Megnéztem a videót... Masszív állatkínzás. Nem vagy túl okos gyerek , h ha szerinted mas állatkínzása téged is feljogosít rá...
2018. ápr. 26. 22:29
 26/29 anonim ***** válasza:

Jaja tényleg elég 2 ekkora halnak 120 liter, mesélj még...

[link]

És azt is tudom , h a teleszkópszemű az egyik legkisebb, de az oranda se a legnagyobb, jól tartva brutál. A teleszkóp szemű is simán menő fél kilósra. Na mindegy, további jó állatkínzást.

2018. ápr. 26. 22:32
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
De továbbra se írod le milyen a szűrés, leírtam már h a 120 liter egy dolog de brutál szűrés kell hozzájuk, gondolom kis gyári belső szűrőd van. Az ammónia, nitrit miatt haldoklik te szerencsétlen.
2018. ápr. 26. 22:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Mond már meg hol a hiteles forrás ami 100 litert ír?

Egyébként 32%-os hagyd a francba, látszik hogy ilyen szellemileg betokosodott aki csak az orráig lát és lehet neki akármilyen tényekkel érvelni, akkor is ugyanazt hajtogatja.

Én is csak azt tudom mondani, további jó állatkínzást, remélem te is egy ablaktalan levegőtlen kamrában éled le az életed egy másik emberrel összezárva 140 centinél megállva a növésben.

2018. ápr. 27. 07:07
 29/29 A kérdező kommentje:
Hat koszi a nagy segitseget sziasztok :D
2018. ápr. 27. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!