Mi baja lehet a halamnak?
Azt kell, h elvegye a kedvüket.
2018. ápr. 24. 18:58
120 literbe több száz faj közül lehet választani, a hal nem tud alkalmazkodni.
2018. ápr. 24. 18:59
13/29 A kérdező kommentje:
halamnak nem volt semmi baja csak megijedtem és nem döglődik. Az nem állatkínzás h az állatkereskedésben negyed akkora akváriumba összezsúfolnak 20 halat vagy lehet h sokat is mondtam?! oda menjél okoskodni. Van benne szűrő levegőztető is vegyek mikrobiológiai szűrőt ? és sterilizáljam az egészet?!
14/29 A kérdező kommentje:
teleszkópszemű aranyhalam van és nem tavi mint ahogy te ezt állítod nyilván egy 30 cm halnak kevés lenne de ez max 1 tenyérnyi lesz...
Ha ilyen jól informált vagy miért haldoklik a halad?
2018. ápr. 25. 18:11
Másik dolog, h ha 120 liter egy időre elég is, a szűrés biztos kevés lehet, arról még semmit se írtál.
2018. ápr. 25. 19:03
Konkrétan teleszkópszeműből nem találtam ilyen képet de nézd meg, ez sem a "tavi" aranyhal amit emlegetsz hogy nagy akvárium kéne, ő egy sima akváriumba való aranyhal: [link] Szerinted 120 literbe való? Na ugye hogy nem...
Ne érvelj a hülyeséged mellett, hanem fogadd el a tényeket hogy a 200 liter a minimum. Ha nem így lenne nem döglődne szerencsétlen. De tessék: [link] írd be a keresőjébe az aranyhalat és nézd meg hány literbe ajánlja.
2018. ápr. 25. 22:40
Ja és a kereskedésben nem tartják őket hanem ideiglenesen tárolják és nem, nem jó nekik de megtehetik mert kereskednek vele. Te meg elvileg kedvencként tartod és azt akarod hogy jól éljen, nem azt hogy agonizáljon. Persze ha nem vagy állatkínzó, akkor ugyebár nem nézel utána az igényeidnek és tartod kicsi akváriumban úgy, hogy még neked áll feljebb.
2018. ápr. 25. 22:41
19/29 A kérdező kommentje:
utánanéztem amit küldtél oroszlánfejű aranyhal amit nem is értek h miért érvelsz ezzel hiszen nem is ilyen aranyhalam van de jólvan kerti tavas aranyhal természetes élőhely: Lassú folyású kis patakok, kisebb-nagyobb tavak nem is lenne célszerű sztem azt a fajtát akváriumban tartani Medence: Minimum 150 literes!! és van aki úgy tartja h 130 literes akváriumban 4 halat és abból ráadásul ez. Ne velem kekeckedjél.
https://www.youtube.com/watch?v=L12edhGtSRA
ez nem túl kicsi ennyi halnak??.. és nem tudom mit nem értesz azon h már jólvan van a halam de úgy látom ez valahogy nem jut el a tudatodig
Http://akvaguru.hu és
[link] oldalakon rákerestél? Mindkettő szakirodalmat tartalmazó oldal és minimum 200at írnak, nem más sz#r akváriumával kell érvelni aki ugyanúgy rosszul csinálja. De nem érdekel, felőlem megdöglesztheted, csak ne add már elő magad hogy te vagy a jani...pont az beszél a.legjobban ellened hogy agonizál a hal, de mindegy, úgy is te vagy az okos és az egész világ hülye, tudjuk. :-)
2018. ápr. 26. 11:54
Kapcsolódó kérdések: