Lehet hogy nem is egy flowerhornt vettem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy flowerhornt és furcsállom az árát csak 2900 ft volt itt egy kép róla nézzétek meg [link] 2018. ápr. 8. 10:03
1/6 anonim válasza:
nem tudom, mennyi idős a hal, meg nem is nagyon oldalról van fényképezve, de nem látom a feje után közvetlenül a hátán azt a jellegzetes dudort.
2/6 A kérdező kommentje:
Még fiatal küldök egy másik képet
2018. ápr. 8. 13:29
4/6 anonim válasza:
színes törpesügér vagy nílusi szájköltő hal is szóbajöhet
5/6 anonim válasza:
"színes törpesügér"
Na, te sem láttál még közelről Nannacara anomala-t...
Kérdező, szerintem te ezzel másszál fel Monsterfishkeepers.com-ra, ott hamarabb kapsz választ. Egyébként azt ne felejtsük el el, hogy egy ember alkotta hibrid halról van szó, baromi sok színváltozattal. Ráadásul baromira nagy a szórás minőségben és 3000Ft-ért ne díjnyertes halak féltve nevelt ivadékát várd.
Egyébként texasi sügérrel szokták a legkönnyebben és a leggyakrabban összekeverni, ugyanis annak a hibridjéről van szó.
6/6 Salx Narval válasza:
Én annak nézem és szerintem mutatós hal lesz ez már most látszik rajta, még akkor is ha történetesen nem felel meg a tenyésztői kívánalmaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!