Vettem egy 300 literes akváriumot, és be szeretném népesíteni! Milyen halakat tegyek bele?
Sziasztok!
Egy-két héttel ezelőtt vettem egy 290-300 literes akváriumot, és azóta tanakodok, hogy milyen halakkal népesítsem be. Teljesen felvan szerelve, már tényleg csak a halak kellenek bele. Jelenleg két aranyhal úszkál benne.
Lehetőleg társasakváriumot szeretnék.:D
Előre is köszönöm a válaszolat!
20/F
Ha tetszenek az aranyhalak, nekem is van 3, akkor tegyél bele 4-5 db-t.
Tudnám még ajánlani a diszkoszhalat.
Viszont kényes a tartása. 28 fokos víz...Hetente vízcsere...
attól, h kinézed a diszhal.info-ról ,h melyik hal tartható 22-24 fok között még nem biztos, h társíthatóak...
nulla tudással minek irkálsz 40% os?
Na akkor azt tudnod kell, hogy az aranyhallal nem társíthatsz szinte semmilyen trópusi halat. Jó nagyot bakiztál ha társasakváriumot szerettél volna, előre kellene utánaolvasni a dolgoknak. Főleg hogy 1-2 hete vetted de már benne vannak a halak.
Két dolgot tehetsz: vagy veszel még hozzájuk 1-2 aranyhalat és boldogan élnek míg meg nem halnak 15 év múlva, vagy ettől a kettőtől is megválsz és járatod üresen az akváriumot, benövényesíted, megfelelő szűréssel látod el, ezalatt utánaolvasol az akvarisztikának, majd nézelődsz [link] -n hogy milyen halak tetszenek és hogy melyikek igényei azonosak. Utána visszajöhetsz és felteheted még a kérdést hogy xy hal társítható-e ekkora helyen xy-vel bizonyos darabszámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!