Miért viselkedett így a bettám?
Figyelt kérdés
Beraktam a hímhez, az rögtön kifeszítette az uszonyait, meg oldalt a kopoltyúját. Lassan követte, nem bántotta, próbálta "megölelni". A nőstény pedig vagy zavartan cikázott össze-vissza, vagy pedig elbújt előle. Párszor már majdnem fel is feküdt a víz felszínére. Ja és teljesen csíkos lett, a színe pedig szinte kifakult, szürkés-barna lett. Csak megijedt a hímtől? 1 óra "szenvedés" után kivettem tőle, azóta minden rendben és minden a régi.2010. jún. 9. 10:34
1/2 anonim válasza:
a bettáid szaporodni fognak (szeretnének). Nekem épp most kezdték el! szóval ez teljesen átlagos! a lényeg tedd vissza és lesznek kis bettáid! :) hajrá
2/2 Doruss válasza:
Nekem a guppijajim csinálták nagyjából ugyanezt.
Nemsokára egy rakat kishal lett az eredménye (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!