20 literes nano akváriumban milyen halakat lehet tartani?
Én értem amit mondotok, nem vagyok retardált! 4 éve volt egy 30
Literes akváriumum! Csak sajnos nem tudtam eltartani, mert nem bírtam el az akváriumot takaritáskor, mert még kis gyerek voltam! Aztán később beleengedtem a patakba a maradék pár halat, mert mikor abbahagytam az akváriumot nem volt szívem leengedni a WC-n! Ja és anya azt mondta, hogy 20 liternél nem lehet nagyobb.
Beleengedni a patakba? Úristen. Nem valo neked ez a hobby.. miért kell emelgetni?
Csak azt nem értem miért kérdezel? Megvetted a hal tartásra alkalmatlan akváriumot, eltervezted, h veszek 3 guppit amit meg is fogsz venni... Leszarva, h nem működőképes a dolog, igazi állatkínzó vagY...
Az enyém 130 kiló üresen, szted én emelgetem? Egy normálisan szűrt, telepített, karbantartott ( vízcsere, mulmozás) akváriumot sose kell kitakarítani .
Csak lusta vagy olvasni tanulni...
nem álszentkedek mert én is alakítottam az elején, de mikor bevezették a netet az első pénteken hajnal 3 ig olvastam a diszhakl.infot, még most se értem?!?!
beleengedni a patakba... milyen érzés votl kínhalálra ítélni őket? igazi retardált vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!