Eretnek akvarisztika? Akv. guruk szerint a növénynek sok fény, CO2, makro és kevés mikroelem kell. De a természetben fordítva áll a rendelkezésükre. Harcolniuk kell mindenért de mindenből van egy kevés. Ilyen célú vízkezeléssel nem működne jobban?
Ha egy akváriumban sok a nitrogén meg a fény a növények gyorsan nőnek és egyre silányabb szöveteket hoznak létre.
Tápozzunk serényen szóla parancs meg írtsuk az algákat, sokan itt adják fel.
Sokat hallottam működő akv.-ról csak még egyet se láttam.
Köszönöm a tanácsokat de! A legfontosabb kérdésemre nem kaptam választ: mi a következménye a fokozott vízcserének ha azt klórmantesítve hajtom végre. Törekedve a kevés makro sok mikroelem arányra, mert kb. 1hónap kisérletei alapján nekem nagyon működik.
Most nem leszek túl népszerű de nem is azért vagyok itt tehát leírom. Nekem az akvakertészet kicsit groteszk. Építsünk ragasztópisztollyal szárazföldi tájat aztán süllyesszük el, sosem értem minek bele a hal szememmel inkább egy legelésző tehéncsordát keresek. A vasútmodellek is gyönyörűek mégsem akarják őket elsüllyeszteni. Azért utána nézek a Japán szamurájnak biztosan sok jót leírt.
Most anyám hirtelen nagyon elkezdett csuklani viszek neki vizet aztán folytatom.
Az akvarisztika 3.módjának megvalósításán dolgozom.
Van az akvakertészet perverzeknek, aztán van a hightech aksi botanikusoknak, és lenne a gondozásmentes autómata aksi olyanoknak akiknek heti 10 percük van pancsolni mert hulla fáradtan érnek haza, arra kell az akvárium hogy feletöltődjenek, ahoz viszont üdezöld látvány kell nem egy műanyag erdő műanyag hajóroncsal. Esetleg még internetük sincs, a boltban kapott tanácsokból gazdálkodhatnak. Akit feldúltam attól bocs de én mindig az igazat írom sosem a népszerűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!