Milyen barátságos díszhalat tudnék venni? (kezdő vagyok az akvarisztikában)
:DD
esetleg a dögöt eszi meg, élőből csak az alsóbbrendű élőlényeket, pl férgek, lárvák, amit talál a talajon :)
nyugi prücsök
Na az lenne még a világ csodája, ha egy cory guppira vadászna! :)
Mindenképpen meg kell válni az aranyhaltól, eleve hidegvizi, semmi keresnivalója egy 25 fok körüli trópusi akváriumban!
(meg egyéb okok miatt is, amit leírtak. Meg amúgy az is társaság kedvelő, ha nem is szigorú rajhal. Mennie kell, nincs mese.
A neonokat legalább 8-ra ki kell egészíteni.
A guppi, ha hím, akkor szintén hímekből lehet mellé tenni még vagy 5-6 db-ot.
Vagy ahogy elhangzott, meghagyod egyedül a guppit, és a 8 neon 1 guppi mellé, teszel még vagy 6 db páncélosharcsát. Valami kisebb, közepesebb méretűt, pl pandát.
A szűrőd milyen, azon is sok múlik.
Ha ilyen szettes lom, akkor előbb csak az aranyhalat passzold le valahogy, és ne vegyél új halakat, amíg a szűrés nincs rendbetéve!
Sajnos az aksikhoz gyárilag adott szűrő nem sokat ér.
én annyi éves vagyok ahány százalékos :DD
A kolléga meg a legkomplexebb tudással rendelkezik, ráadásul arra tippelek ,h 40 körül van, szóval ez öngól volt csecsóm :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!