Egy 112 literes akváriumba 8 drb vörös neon és 8 darab szumátrai díszmárna mellé még mehet valami hal, vagy ez már így bőven elég?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat ! :)2018. jan. 15. 20:03
21/28 anonim válasza:
A kompromisszum az szerintem hogyha nem tud nagyobb akváriumot venni akkor válasszon olyan halat ami kisebben is el van.
De mondjuk ha azt mondaná hogy belerak 8 szumit és mellé mondjuk 6 páncélost még azt mondanám hogy elmegy, de a neonokat soknak találom.
Az aranyhalat tanácsoló meg elmehet a sunyiba a hülyeségével.
22/28 anonim válasza:
én 4 foltos páncélost, egy pár ancit és 8 szumit gondoltam. feltéve, ha megerősíti a szűrést. szett, gyenge világítás és szűrő
23/28 Salx Narval válasza:
Ez a felállás így neonok nélkül már elfogadható, hiszen az egész víztér az övék lenne és 8db már elegendő egy rajhoz. Én nem azt mondtam, hogy nem lehet csak azt, hogy én nem tartanám őket így.
24/28 anonim válasza:
Utoljára, egy gondolat erejéig. Mindenki, aki elkezd halakban gondolkodni, a legkisebb akváriumban szeretne minél több halat tartani. Ebben majdnem biztos vagyok. Hiába mondjuk azt, nézzen masikat ha neki az tetszik. Nagyon nehéznak tartom azt, hogy rávegyünk bárkit is a maximum igények megvalósítására. Én már annak is örülnék, ha mindenki betartaná a minimumot. És nem tartana 50 literben 30 halat, meg 3 bettát 15-ben. Itt is úgy indultunk, hogy 112 liter, 10 neon, 10 szumi, és lehet e még valami harmadik rajhal. Plusz esetleg magányos, lehetőleg nagyobb fajta halból 1-2. És akkor lemegy a boltba, megtetszik ez is- az is. Hol vagy mi lesz a vége? Jönnek a pipál, ferdén úszik, kifakult, segítsenmárvalaki kérdések. Ennél még a minimum is jobb. Örültem mindenkinek, sziasztok.
25/28 A kérdező kommentje:
Köszön§om szépen mindenkinek a segítséget,neked is "utolsó" ! Pont ezért akarom tapasztaltak segítségével összeállítani az akvárum halait,hogy a boltban már ne legyen ilyen gondj és esetleg több eshetöségre is fel legyek készülve ha nincs az adott halfaj. Tényleg köszönöm mindenkinek ! :)
2018. jan. 17. 16:26
26/28 patterson válasza:
olvass utána a díszhal.infon mit-mivel lehet tartani...ennyi
27/28 patterson válasza:
guppy,platti,dániófélék,többit a diszhal.infón keresd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!