Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 54 literben max. Hat csigasügé...

54 literben max. Hat csigasügérnek hány csigaházzal számoljak? Kövek is kellenek a csigaházon kívül?

Figyelt kérdés
Milyen növényt ajánlotok? A növényt ültetőtálba tegyem? Aquel Fan1-es belső szűrő elég (az van itthon elfekvőben), vagy vegyek erősebbet?
2018. jan. 13. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Igen
2018. jan. 13. 20:56
 2/4 symmer ***** válasza:
A kérdésed nagy részére nem tudok valaszolni, de viszont olvastam egy nagy csigasugeres embertol egy posztot amiben irta hogy jo vastag 6-7 cm finom homokot rakj be nekik es arra annyi csigaházat ami jol beteriti a talajt, mert a sugerek az általuk nem hasznalt hazakat elássák :)!
2018. jan. 13. 23:57
 3/4 Salx Narval ***** válasza:
1 halra minimum 2db csigaház kell. Kövek, sziklák csak dekoráció, stabilan az üvegre rakva mert alááshatnak. Talajnak homok. Igen az ültetőtál jó, vagy úszó és lebegő növényzet, amúgy nem fontos, hogy legyenek, viszont a szűrőt kicsinek tartom. Én akasztós szűrőt tennék ide.
2018. jan. 14. 04:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sejtettem, h. kicsi lesz a Fan1. Növényt csak pár anubiast gondoltam, (ezért a kövek), de csak a zöld miatt. A nagy sügéresben cryptocoryne van de szerintem 30 cm magas medencében az túl magas. Akkor kb 15 házzal számolok
2018. jan. 14. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!