Aksi növények pusztulnak. Miért?
Figyelt kérdés
Akváriumomban a növények konkrétan egyik napról a másikra lehullajtották az összes levelüket. Tisztítottam elötte, kivettem öket, azt gondoltam megfázhattak. Vettem ùj növényeket, 3hete voltak bent, új kis leveleket is hoztak, tök jól néztek ki, egyik estéröl, reggelre megint lehullottak a levelek. Sosem volt semmilyen fertözés az aksiban , nem értem mi lehet a gond. Barnás rohadásszerü foltok vannak néhány levelen. Otletek?2017. nov. 9. 20:40
1/3 anonim válasza:
Hány literes akvárium, hány és milyen hal van benne? Milyen növények? Gyanítom hogy kényesebb, magas fény vagy tápanyagigényű növények lehetnek.
Ezt nem értem hogy takarítottál és kivetted őket, nincsenek beültetve? Ugye nem úgy takarítottál hogy az egész akváriumot leengedted? Így kevés az infó ahhoz hogy segíteni tudjunk.
2/3 A kérdező kommentje:
80liter, ganélák, 6db ékfoltos razbórával (nem nem stresszelik a garnélákat, azok gyönyörűen szaporodnak, élnek virulnak) azért vettem ki, mert a talajt porszívóztam és a hátsó falat nem értem el. Be vannak ültetve. Nevükről sajnos ötletem sincs, nagyobb csepp alakú levelek, aljuk pink, amugy sötétzöld, tamintásra masszívabb erősebb növényke. Lehet ez valamilyen gomba vagy ilyesmi?
2017. nov. 10. 08:42
3/3 anonim válasza:
Növények tápozására mit használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!