Jol néz ki az akvariumom? Igy jo szerintetek a halaknak? 1 him betta,1 algaevo márna es 1 algaevo harcsa van 54 literes az aksi. Kep lent
Az elgondolás nem rossz,szép élő növényes,van elég úszó tér is ,mellesleg a párosítás is klassz.
#1 a betta mellé nem éppen könnyű párosítani más halakat a természete miatt.
Kérdező,mik a későbbi terveid?
csak hobbikent tartom oket nincs semmi tervem,az a "dekoracio" a marna miatt van...kellett neki valami buvohely...
amugy 14 eves vagyok es ezt az egeszet sajat magamtol allitottam fel(annyi hogy magat az akvariumot szulinapomra kaptam de minden mast zsebpenzbol vettem aprankent...szoval ne nagyon kovezzetek meg legyszi
Kedves kérdező!
Ha gondolod keress meg privátban,szívesen segítek,én is így kezdtem :)
Tudom milyen elkezdeni
Látszik, hogy kezdő vagy.
Az aymonieri 20 centisre megnő és jó nagy 2-300 literes akvárium kell neki és nem tartható más talajlakókkal.
A kifejlett példányok kifejezetten agresszívek, nálunk jóval nagyobban a nagy sügérekkel is gond volt...
Bár nem látom a képen és lehet másra gondolsz, de...
Az anci meg megint nem teljesen ide való.
A betta mellé én inkább valami nano halrajt tennék esetleg otokat.
kossz utolso...latszik hogy bunko vagy....:)
nem kell kiosztani.mazt kerdeztem hogy igy jo lesz e az akvarium a halaknak,es hogy jol nez e ki...es amugy nem akarom oket ossz vissz "hazi allatok" :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!