Egy 96 literes akváriumban milyen halakat lehet tartani? Ez az akvárium így jó?
Egyelőre még nincs meg az akvárium se, csak érdeklődnék, nehogy hülyeséget csináljak majd. Egy 80x30x40-es akváriumot néztem ki Cat-Gato Pacific set. Van hozzá egy 450 l/h szűrő is. Ez a szűrő megfelel hozzá?
Milyen halakat tarthatnék egy ekkora akváriumban és mennyit? A díszhal.infon nézegettem már. Azok az adatok hitelesek? Előre is köszi a válaszokat.
iunkább ne vegyél szettet, az a szűrő valószínű kevés lesz hozzá. darabonként megvéve hosszú távon működő akváriumot tudsz építeni.a szetteket előbb utóbb fejleszteni kell. Valószínű, h a fény is kevés benne.
a diszhalinfo nagyjából hiteles, nézz ki, h melyik fajok tetszenek és segítünk egy optimális létszámot belőni belőlük.
Az első válaszolónak köszönöm a normális választ. Több fajta halat nézegettem, de nem tudom, mennyire párosíthatók. Tehát amik tetszenek:
szivárványos guppi
Endler guppi
Blackmolly
Xipho
Betta splendens - azt tudom, hogy a guppikkal valószínűleg nem jönne ki jól
vörös neonhal és sim neonhal
ékfoltos razbóra
valamilyen algaevőharcsa
törpe páncélosharcsa
a szifónak határeset ez az akvárium, de én inkább kihagynám.
nézz ki 2-3 fajt és azokból vegyél több db-ot. A neon és a razbóra rajhal, belőlük legalább 10 db-ot érdemes tartani. És talajlakóból is elég ekkora helyre 1 faj, vagy az alganyaló vagy a páncélos harcsa. Szerintem.
4-esnek köszönöm a hasznos választ :)
A kötekedő válaszolónak meg mindkettő a piócák alosztályába tartozik, ergo piócák.. főleg, hogy a pióca szláv eredetű szó, a nadály ősmagyar és ugyanazt jelöli a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!