Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol lehet az algaevo harcsa?

Atiking kérdése:

Hol lehet az algaevo harcsa?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Orulnek ha valaki ezt meg tudna magyarazni.

Volt 2 algaevo harcsam egy kozos akvariumban 140l neon, xifo, vitorlas, aranyhal, guppi, molly halakkal, sok novenyzet es sok buvohely van. Minden nap tartok nepszamlalast. Egyik nap nem lattam az egyik harcsat, gyakran raneztem az akvariumra de sehol(gondoltam jol elbujt) masnap ugyanugy nem talaltam. Harmadnapra eltunt a masik is. Negyedik nap idegesített a dolog es atneztem az akvariumot , mindennovenyt minden targyat atneztem megemeltem, felforgattam de sehol semmi. Az akvarium kornyeket is atneztem butort kihhztam, utana az egeszszobat atneztem , de sehol semmi. Ha meghaltak volna legalabb azt megtalaltam volna de semmit nem talaltam. Letezik h bedurtak magukat a kavicsba ? Mer jobb otletem tenyleg nincs.

Az akvarium reszben fedett .

Koszonom a a segitseget.

2017. szept. 27. 17:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ritka barom vagy meg kell hogy mondjam. 150 liter még ok, mondjuk azt hogy 2-3 teleszkópszeműnek elég lenne ha egyedül vannak, de az általad írt szám nevetségesen nagy. :D Hiába hitegeted, kínzod őket, akármennyire is próbálod elhitetni magaddal és velünk hogy nem. [link] Kicsit olvasgass róluk. Hamar dögleni fognak a halaid ha így folytatod és ekkora fafejű vagy, szerinted mi rosszat akarunk neked? Mert itt a sok gonosz ember azt akarja hogy neked rossz legyen és alig tarthass halat az akváriumodban. Véletlenül se azt szeretnénk hogy ne dögleszd meg őket és egy kis sikerélményed legyen az akvarisztikában neeeeem nem mi csak rosszat akarunk.
2017. szept. 28. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!