Általánosságban a "haltartók" (hozzá nem értő, halak igényeivel nem törődő emberek) között nagynak számít, sőt nagyon nagynak. Az akvarisztikában jártasok számára pedig inkább már csak egy átlag méretnek számít. Profik akik 300-500 literes aksikkal büszkélkedhetnek mondják kicsinek.
Szerintem amint valaki birtokol egy nagyobb akváriumot az onnantól kezdve az annál kisebbeket kicsinek érzi. Én is így voltam, amint berendeztem a 200 literest onnantól kezdve az eddig számomra nagyon nagynak számító 100 literes már kicsinek érződött.
Kétszáz liter nem nagy. Első hallásra nagynak tűnik, de mikor beüzemeled rájössz, hogy kicsi.
Nem vagyok profi akvarista, sem hallé gyártó iparos, szeretem a természetesnek ható akváriumokat. Sok helyet foglal a háttér, az ajzat, növények, bujkálók.... Ezért mondom, hogy nem nagy a 200 liter, ennyi élettér szerintem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!