Robii077 kérdése:
A mai napon vettem egy alga evőt. Mondták hogy milyen de nem maradt meg a fejembem. Mondtak hogy 2 naponta 1-2 szem alga tablettát adjak neki. Miért nem eszik?
Figyelt kérdés
Prbáltam neki oda dobni ahol van de sztm nem vette észre vagy nem tudom.... Egyébként most egy 70 literes akváriumban van 3 kisebb aranyhallal... De csak ideiglenesen hiszen a napokban jön meg 200 literes akváriumom.... Légszives segítsetek!!2017. máj. 22. 22:48
11/11 A kérdező kommentje:
Nem is vettem csesztetésnek és köszönöm hogy segítetek.... Voltak már halaim csak pl vitorlás halak meg egy másik aksiba guppi neonhal meg ilyenek
2017. máj. 24. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!