Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ti mit tennétek ha el akarnák...

Ti mit tennétek ha el akarnák venni az akváriumotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Apu úgy döntött hogy elveszi az akváriumomat.Jó, lehet hogy nem kellet volna bent felejtenem a csövet az akváriumba vízcserénél. Felhívott a barátnőm és úgy felejtettem a csapot. Pedig csak kicsit dumáltunk, apu szerint elúsztattam a házat, pedig nem is. Csak a szobámat egy kicsit. Igaz onnan le ment a garázsba a víz. Ezt még benyelte apu csak most meg azt történt hogy véletlenül a külső szűrőm csövénél lett baj és leeresztett az 520 literes akimból annyit h épp a halak vízben maradtak. Igazából addig amíg a szűrő csöve beért eltünt a víz, nyilván már megint a szobámban és onnan a garázsba.

Nem tudom mitévő legyek, apu nagyon berágott.

Ti mit mondanátok a szüleiteknek hogy ne vegyék el az akitokat????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

14/lány

2017. máj. 13. 12:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Nem ütöm én meg.

Jöhet kapálni a szőlőt, takarítani a disznót, pucolni a tyúkot, gazolni az ágyást. Tudod még van aki így él.

Megtanulja a gyerek, hogy hogyan illik viselkedni mind idegenekkel mind a szüleivel. Nálunk alapelv, hogy mindenki besegít a háztartásba. A büntetésben lévő több munkát kapott, sem kiabálnom nem kellett, de kezet emelnem sem! Jól tanultak, ami különösebb erőfeszítésembe nem került. Ha büntettem, elmondtam az okát, ők megértették, és eszük ágában sem volt ellenszegülni.

Különb viselkedésű gyerekeket neveltem én nálad, akinek persze gőze sincs róla, mi a gyerek nevelés.Szerencsémre nem kellett szégyenkeznem miattuk, sem mikor gyerekek voltak, sem pedig most. A nagyobbik főiskolás, mikor itthon van hétvégén kérés nélkül segít. A kisebbik érettségizett, most szakmát tanul, mert nem akart főiskolára menni.

Én olyan szülő vagyok, aki életképes gyerekeket nevelt szeretettel kemény kézzel, nem pedig elkényeztetett anyámasszony katonáit.

2017. máj. 14. 21:29
 32/39 A kérdező kommentje:
Törlik a válaszaim..
2017. máj. 14. 21:31
 33/39 anonim ***** válasza:
Azért törlik a válaszaid mert vagy trágárok vagy veszekedést szítanak.Az összes törölt választ láttam és nem csodálom, még örülnöd is kéne hogy a többi válaszoló nem kell szembesüljön velük mert tovább kapnád a fejmosást. Jó lenne rajta elgondolkozni a tanácsoltakon, szerintem eléggé ki lett már vesézve a téma.
2017. máj. 14. 21:36
 34/39 A kérdező kommentje:
Nekem akkor se írogassanak bunkóságokat.
2017. máj. 14. 22:27
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha bunkóságokat írogatnak neked, akkor miért csak a te válaszaidat törölik?

Egy kicsit el kellene gondolkozni...

2017. máj. 14. 22:33
 36/39 Tevenyereggyarto ***** válasza:
Tudom, nem mai kérdés de érdekel a sztori vége :D Utána/ azóta mik történtek Kérdező?
2022. jún. 1. 11:28
 37/39 Salx Narval ***** válasza:
Hogy akadtál erre a régi kérdése? A kérdező kislány már fiatal felnőtt, remélem megmaradt állatbarátnak és csitult benne kicsit a gyermeki hév.:D Én is szívesen hallanék felőle, emlékszem szorítottam érte mert igazából nem csak őt hibáztattam a történtekért.
2022. jún. 2. 05:58
 38/39 Tevenyereggyarto ***** válasza:
Őszintén csak unalmamban rákerestem ,hogy az “akkumulátor” még mindig forgalomban levő kulcsszó-e az akvarisztika kategóriában (tudod, mert sokan az akváriumot akksinak rövidítik, 2 k-val) S az! Majd megláttam a kérdést s érdekelne mik történtek azóta. Tudom már ~5 éves de azért az hátha nem annyira régi s a Kérdező fog még reagálni :c
2022. jún. 2. 06:41
 39/39 Salx Narval ***** válasza:
Talán.
2022. jún. 2. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!