Ti mit tennétek ha el akarnák venni az akváriumotokat?
Sziasztok.
Apu úgy döntött hogy elveszi az akváriumomat.Jó, lehet hogy nem kellet volna bent felejtenem a csövet az akváriumba vízcserénél. Felhívott a barátnőm és úgy felejtettem a csapot. Pedig csak kicsit dumáltunk, apu szerint elúsztattam a házat, pedig nem is. Csak a szobámat egy kicsit. Igaz onnan le ment a garázsba a víz. Ezt még benyelte apu csak most meg azt történt hogy véletlenül a külső szűrőm csövénél lett baj és leeresztett az 520 literes akimból annyit h épp a halak vízben maradtak. Igazából addig amíg a szűrő csöve beért eltünt a víz, nyilván már megint a szobámban és onnan a garázsba.
Nem tudom mitévő legyek, apu nagyon berágott.
Ti mit mondanátok a szüleiteknek hogy ne vegyék el az akitokat????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
14/lány
Nem ütöm én meg.
Jöhet kapálni a szőlőt, takarítani a disznót, pucolni a tyúkot, gazolni az ágyást. Tudod még van aki így él.
Megtanulja a gyerek, hogy hogyan illik viselkedni mind idegenekkel mind a szüleivel. Nálunk alapelv, hogy mindenki besegít a háztartásba. A büntetésben lévő több munkát kapott, sem kiabálnom nem kellett, de kezet emelnem sem! Jól tanultak, ami különösebb erőfeszítésembe nem került. Ha büntettem, elmondtam az okát, ők megértették, és eszük ágában sem volt ellenszegülni.
Különb viselkedésű gyerekeket neveltem én nálad, akinek persze gőze sincs róla, mi a gyerek nevelés.Szerencsémre nem kellett szégyenkeznem miattuk, sem mikor gyerekek voltak, sem pedig most. A nagyobbik főiskolás, mikor itthon van hétvégén kérés nélkül segít. A kisebbik érettségizett, most szakmát tanul, mert nem akart főiskolára menni.
Én olyan szülő vagyok, aki életképes gyerekeket nevelt szeretettel kemény kézzel, nem pedig elkényeztetett anyámasszony katonáit.
Ha bunkóságokat írogatnak neked, akkor miért csak a te válaszaidat törölik?
Egy kicsit el kellene gondolkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!